![]() |
|
| |||
| |||
| הי, אני ממש מקווה שמישהו יכול לעזור לי, זה באתר כבר המליץ לי על ידי מישהו ב-Answerbank אני usless במחשבים, החבר שלי עשה משהו הנייד שלי, כי הוא לא מודה שהוא לא יכול לתקן. זה לא יהיה משחק יותר של ה-DVD, המחשב שלי מראה את הכונן woth אדום מעגל סביב אותו קו דרך. אבל כאשר אתה תראה את המאפיינים אותו אומר את זה פועל! מישהו על Answerbank מומלץ לי להוריד את המנעול Acer אי תוכנית אשר עשיתי אך עדיין לא שמחה. Please Help! ולהיות עדין איני מאוד טכנולוגית! תודה xx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נסה את זה, לך ל התחל, לוח הבקרה, מערכת, חומרה, מנהל ההתקנים .. לחצו על ה-DVD / CD-ROM כונני לחץ לחיצה ימנית על הכונן ובחר הסרת התקנה לאחר מכן לאתחל את המחשב, Windows יפעיל באופן אוטומטי לאתר החדש וחומרה אני מקווה שזה יעבוד אחר כך ערוך: בהנחה שאתה משתמש XP
|
| |||
| |||
| ניסיתי את זה אבל זה עדיין אומר שהיא 'מוגבלת'?? חושב שזה עלול להיות בעיה Vista, אבל לא יכול להתקין מחדש אין לי כמו ה-DVD? Dunno? |
|
| |||
| |||
| האם ניסית שחזור מערכת עד לפני שהבעיה החלה. |
|
| |||
| |||
| אני חושב החבר שלי עשה את אחד? איני 100% בטוח אבל אני מניח שזה יהיה יותר מועיל אם חיכיתי עד שהוא כאן כדי לענות על השאלות אני לא יכול. מה הכי טוב לעשות? Repost מאוחר יותר? או שמא אני רק לכתוב לכתוב על זה שוב? אנו מתנצלים שלי בער |
|
| |||
| |||
| תגובה כאן תהיה הטובה ביותר. |
|
| |||
| |||
| אי Unistalled כל טכנולוגיה, ועדיין לא שמחה? זה באמת מתחיל להדהים אותי! יש לך רעיונות מה לעשות עכשיו? תודה |