![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, Aš tikrai tikiuosi, kas nors gali padėti man šis puslapis buvo rekomenduojama, kad man kas nors Answerbank - Esu usless su kompiuteriais, mano vaikinas padarė kažkas mano nešiojamas, kad jis nebus pripažinti, jis negali nustatyti. It won't play DVD's anymore, Mano kompiuteris rodo disko woth raudonas apskritimas aplink jį ir linijos, einančios per. Bet jei pažvelgti savybių ji sako, kad ji dirba! Kažkas apie Answerbank patarė man ištrinti Acer El blokavimo programa, kurią aš padariau, bet dar ne džiaugsmas. PLEASE HELP! Ir būti švelnus nesu labai technologinių! Ačiū XX |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Try this, eikite į Pradėti, Valdymo skydas, sistemos, įranga, įrenginio vadovas .. Spauskite ant DVD / CD-ROM Dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite diską ir pasirinkite ištrinti Tada perkraukite kompiuterį, Windows automatiškai aptinka naują įrangą ir, tikiuosi jis veiks tada EDIT: Tarkim, jūs naudojate XP
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Aš išbandžiau, bet kad jis vis dar sako, kad yra "tik"? Manau, kad gali būti Vista problema, bet negali įdiegti kaip aš neturiu DVD-ROM? Nežinau, tiesa? |
|
| |||
| |||
| Have you tried System Restore į anksčiau problema prasidėjo. |
|
| |||
| |||
| Manau, kad mano vaikinas padarė vieną? nesu 100% tikras, nors, manau, jis būtų labiau naudinga, jeigu aš laukė, kol jis čia buvo atsakyti į klausimus, aš negaliu. Kokia yra geriausia daryti? Repost vėliau? Ar man tiesiog parašyti apie šį pranešimą naujo? Atsiprašau už savo kvailumą |
|
| |||
| |||
| Atsakymas čia bus geriausia. |
|
| |||
| |||
| Unistalled visi E technologijos ir vis dar nėra džiaugsmo? Tai tikrai pradeda apstulbinti mane! Any ideas ką daryti toliau? Ačiū |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Pagalba 8.930 Acer Aspire! Please? | Zooropean11 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 5 | 1 liepa 2009 15:21 |
| Pirkti Acer Aspire 5.920? | MJM | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 9 | 19 liepa 2008 18:47 |
| DVD žaisti weird | urmaserendipity85 | Multimedia & Codecs | 5 | Lapkritis 26, 2007 05:15 |
| Problemų Žaidžia DVD | MatM | Multimedia & Codecs | 12 | Lapkritis 23, 2007 09:55 |
| ACER Aspire 5610Z | Acerman | General Hardware Chat | 2 | Lapkritis 14, 2007 07:36 |
| Temos įrankiai | |
| |