![]() |
|
| |||
| |||
| Čau, Es tiešām ceru, ka kāds var palīdzēt man, šī vieta ir ieteicams, lai mani kāds no Answerbank - Es esmu usless ar datoru, mans draugs ir izdarījis kaut ko savu klēpjdatoru, ka viņš nav pakļaujama viņš nevar noteikt. Tā nebūs jāspēlē DVD vairs, Mans dators parāda piedziņa woth sarkans aplis ap to, un tiešsaistē. Bet, ja paskatās īpašības, tas saka, ka tas strādā! Kāds par Answerbank ieteica man noņemt Acer E atslēga programmu, kas man ir jādara, bet tomēr ne prieku. PLEASE HELP! Un jābūt viegli neesmu ļoti tehnoloģiju! Thanks xx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Try this, dodieties uz Start, kontroles panelis, sistēmu, aparatūras, iekārtu pārvaldnieks .. Nospiediet uz DVD / CD-ROM diskdziņi Tiesības, noklikšķiniet uz diska un izvēlieties atinstalēt Tad pārstartējiet datoru, sistēma Windows automātiski atklāt jaunu datortehniku un, cerams, tā darbosies pēc tam EDIT: pieņemot, ka jūs izmantojat XP
|
| |||
| |||
| Es esmu mēģinājis, bet tā tomēr apgalvo, ka tā ir "ierobežota"? Domāju, ka tā var būt vista problēmas, bet nevar pārinstalēt, jo man nav dvd diska? Dunno? |
|
| |||
| |||
| Vai esat mēģinājuši System Restore, kas pirms problēmas sākās. |
|
| |||
| |||
| Es domāju, ka mans draugs bija viens? neesmu 100% pārliecināts, bet, man domāt tas būtu lietderīgi, ja es gaidīju līdz viņš bija šeit, lai atbildētu uz jautājumiem, es nevaru. Kas ir labāk darīt? Nepārpublicējiet vēlāk? Vai man vienkārši rakstīt par šo ziņu vēlreiz? Sorry par manu stulbumu |
|
| |||
| |||
| Atbildot šeit būs vislabāk. |
|
| |||
| |||
| Unistalled visiem E tehnoloģiju un vēl joprojām nav prieks? Tas ir patiešām sāk pārsteigt mani! Jebkuras idejas, ko darīt tālāk? Pateicība |
![]() |
|
| Bookmarks |