![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Naozaj dúfame niekto mi môže pomôcť, tejto stránke bolo odporučené, aby ma niekto na Answerbank -- I am usless s počítačmi, môj priateľ má urobiť niečo, čo je môj notebook, že nebude sa priznať, že sa nedá opraviť. Nebude hrať dvd to už môj počítač ukazuje disk woth červený kruh okolo neho a cez líniu. Ale keď sa pozrieme na vlastnosti, že hovorí, že je v prevádzke! Niekto na Answerbank oznámila mi odstrániť Acer E zámku program, ktorý som urobil, ale stále nemôže mať radosť. Prosím pomôžte! A je veľmi jemný nejsem technický! Vďaka xx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skúste to, choďte na Štart, Ovládací panel, systém, hardware, správca zariadenia .. Kliknite na DVD / CD-ROM mechaniky Kliknite pravým tlačidlom na disk a vyberte odinštalovať Potom reštartujte počítač, okna sa potom automaticky detekovať nový hardvér, a dúfajme, že to bude fungovať potom EDIT: za predpokladu, že používate XP
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| Som sa pokúsil, ale je stále ešte hovorí, že je 'obmedzené'? Myslím, že to môže byť problém Vista, ale nemožno preinštalovať, ak nemám na DVD? Neviem? |
|
| |||
| |||
| Skúšali ste obnovenia systému až pred problémom začalo. |
|
| |||
| |||
| Myslím, že môj priateľ to jedno? Nejsem 100% istotu, aj keď, já předpokládám, že by bolo užitočné, keď som čakal, až ho tu odpovede na otázky, I can't. Čo je najlepšie urobiť? Repost neskôr? Alebo môžem len napísať na tento post znovu? Ospravedlňujeme sa za moje hloupost |
|
| |||
| |||
| Odpoveď tu bude najlepšie. |
|
| |||
| |||
| E Unistalled všetky technológie a stále žiadna radosť? To je naozaj na začiatku ohromiť mě! Akékoľvek nápady, čo robiť ďalej? Vďaka |