![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, ЈА стварно надати неко може помоћ мене, овај сите је препоручено да ме неко на Ансуербанк -- Ја сам услесс са рачунарима, мој дечко учини нешто за мој лаптоп да му се неће признати да не може поправити. То неће играти више ДВД-а, Моје рачунар показује погон уотх црвени круг око њега и преко линије. Али кад погледате својства она каже да то ради! Неко је на Ансуербанк ну ме за уклањање Ацер Е закључавања програма које сам учинио, али још увек нема радости. Плеасе хелп! И да се сам не врло њежно технолошких! Хвала кскс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Пробајте ово, идите на Старт, цонтрол панел, сыстем, хардуаре, девице манагер .. Кликните на ДВД / ЦД-РОМ погони Десни клик на диск, а затим изаберите деинсталирали Затим поново подизање система твој рачунар, Уиндоус ће затим аутоматски детектује нови хардвер, и надајмо се да ће онда радити Едит: под претпоставком да користите КСП
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Покушао сам да, али ипак каже да је 'ограничено'? Мисле да мај бити видик проблем, али се не могу наново јер немам ДВД дриве? Дунно? |
|
| |||
| |||
| Јесте ли покушао један Сыстем Ресторе да пре почео проблем. |
|
| |||
| |||
| Мислим да је мој дечко учини један? Нисам 100% сигуран ипак, претпоставимо ли да ће то бити више од помоћи ако сам чекао док он био овде да бисте одговорили на питања не знам. Шта је најбоље да радим? Репост касније? Или сам само на овај пост написати поново? Нажалост за моју глупост |
|
| |||
| |||
| Одговарајуцхи овде ће бити најбољи. |
|
| |||
| |||
| Е Унисталлед све технологије и још увек нема радости? Ово је стварно почетка до запрепастити ме! Било који идеја шта да урадите следеће? Хвала |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Помоћ са Ацер стремити 8930! Молимо вас? | Зооропеан11 | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 5 | 1. јула 2009 15:21 |
| Купи Ацер стремити 5920? | МЈМ | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 9 | 19. јула 2008 18:47 |
| ДВД свира уиерд | урмасерендипиты85 | Мултимедија и кодеци | 5 | 26 новембар 2007 05:15 |
| Проблем репродукције ДВД-а | МатМ | Мултимедија и кодеци | 12 | 23 новембар 2007 09:55 |
| Ацер 5610З стремити | Ацерман | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 14 новембар 2007 07:36 |
| Тхреад Тоолс | |
| |