![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, Я щиро сподіваюся, хтось може мені допомогти, то цей сайт був рекомендований для мене кимось по-Answerbank Я usless з комп'ютерами, мій хлопець зробив щось в моєму ноутбуці, що він не припускаю, що він не може виправити. Він не буде грати DVD's більше, мій комп'ютер показує диск woth червоним колом навколо неї і на лінії. Але коли ви подивитеся на властивостях, каже, що це працює! Хтось на Answerbank порадив мені її розблокувати Acer електронна програма, яку я зробив, але ще не радість. PLEASE HELP! І бути ніжною я не дуже технологічного! Завдяки XX |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Спробуйте це, відкрийте меню Пуск, Панель керування, системи, обладнання, диспетчер пристроїв .. Натисніть на DVD / CD-ROM дисків Клацніть правою кнопкою мишки на диску і виберіть видалення Потім перезавантажте комп'ютер, Windows буде автоматично виявить нове устаткування і, сподіваюся, вона буде працювати тоді EDIT: якщо ви використовуєте XP
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Я спробував, але що вона ще каже, що то було "обмеженого '? Думаю, вона може бути проблема Vista, але не може перевстановити у мене немає DVD-приводу? Чи не знаю, правда? |
|
| |||
| |||
| Ви пробували "Відновлення системи" перед проблемою почалося. |
|
| |||
| |||
| Я думаю, мій бойфренд зробив один? Я не впевнений на 100%, хоча, я думаю, було б більш корисно, якби я чекав, поки він був тут, щоб відповісти на питання, я не можу. Що краще робити? Repost пізніше? Або я можу просто написати на цей пост ще раз? Вибачте за мою дурість |
|
| |||
| |||
| Відповідь тут буде краще. |
|
| |||
| |||
| Unistalled всіх електронних технологій і до цих пір немає радості? Це дійсно початок приголомшити мене! Будь-які ідеї, що робити далі? Спасибо |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Допомога з Acer Aspire 8930! Будь ласка? | Zooropean11 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 5 | 1 липня 2009 15:21 |
| Купити Acer Aspire 5920? | MJM | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 9 | 19 липня 2008 18:47 |
| DVDs грає дивно | urmaserendipity85 | Мультимедіа & кодеки | 5 | 26 листопада 2007 05:15 |
| Проблеми в програмі DVDs | MatM | Мультимедіа & кодеки | 12 | 23 листопада 2007 09:55 |
| ACER Aspire 5610Z | Acerman | Генеральний обладнання чат | 2 | 14 листопада 2007 07:36 |
| Різьба Інструменти | |
| |