![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте, Аз съм с помощта на Acer се стремят 5002WLMi лаптопа. Аз сте имали този проблем, за известно време сега, аз погледнах онлайн опитва да намери решение, но не са имали късмет. Моят проблем е, когато натиснете бутона на захранването, че започва да се добре, но когато тя стане на работния плот понякога приучавам натоварване всяко допълнително. Тя не доведе до всички икони в областта за уведомяване. Когато това се случи, че няма значение колко пъти щракнете върху други икони нищо не се случва. Аз свършиш една принуждавайки го изключите и се опитва пак, понякога може да отнеме до 3 опита преди да стартира правилно. Някакви идеи? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Изчисти феновете в рамките на панела на дъното.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То може да бъде нещо се опитва да се пуска по проекта, това е загуба на своя начин.
Отидете на Start / Пусни тип в MSConfig и махнете всичко, което тече по стартиране, а след това се рестартира. Ако проблемът е решен, добави всеки започнат т. обратно, един по един и рестартиране след всеки, докато не се идентифицира виновника. Моята система: Начало Build
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Помощ! Acer Лаптоп с Vista doesn't Старт | Джейми | Windows операционни системи | 5 | 18-ти ноември 2009 12:33 |
| Окачени Acer Лаптоп Помощ | Заг | Лаптопи, Mobiles & текст | 7 | 21 Юли 2009 05:53 |
| Възможно ли е да се overclock на лаптоп Acer | Маршал | Лаптопи, Mobiles & текст | 1 | 25 ноември 2008 08:53 |
| Acer Лаптоп за надграждане | minibiker44 | Лаптопи, Mobiles & текст | 1 | 1-во Jan 2008 17:23 |
| Acer лаптоп с Vista -> XP | jgott | Windows операционни системи | 7 | 20-ти септември 2007 04:56 |
| Нишка Инструменти | |
| |