![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Jsem pomocí Acer Aspire 5002WLMi laptop. Jsem musel tento problém na chvíli hned, jsme on-line se snaží najít řešení, ale neměli štěstí. Můj problém je, když jsem stiskněte vypínací tlačítko, spustí se dobře, ale když se dostane na plochu někdy zvyklý jakékoli další zatížení. Neznamená to však vychovávat všechny ikony v oznamovací oblasti. Když se to stane, že nezáleží na tom, kolikrát kliknete na jiné ikony nic se neděje. I nakonec donutil jeden vypnout a znovu, někdy to může trvat až 3 pokusy před tím, než začne správně. Any ideas? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vybrakovat ventilátorů pod panely na dně.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mohlo by to být něco pokouší spustit na zahájení činnosti, která ztrácí na své cestě.
Přejděte na Start / Spustit zadejte příkaz msconfig a nepotvrdíte, že vše běží na zahájení podnikání, pak restartujte počítač. Pokud je problém vyřešen, přidá každý začít položky zpět, jeden po druhém a po každém restartu, dokud si určit viníka. Můj systém: Domů Kompiluje
|