![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, Είμαι χρησιμοποιώντας ένα φορητό Acer Aspire 5002WLMi. Έχω είχε αυτό το πρόβλημα για λίγο τώρα, έχω εξεταστεί online προσπαθούμε να βρούμε μια λύση, αλλά δεν είχαν την τύχη. Το πρόβλημά μου είναι, όταν θα πατήσω το κουμπί ξεκινά μέχρι πρόστιμο, αλλά όταν έρθει στην επιφάνεια εργασίας μερικές φορές συνηθίζει φορτίο περαιτέρω. Δεν θέτουν όλα τα εικονίδια στην περιοχή ειδοποιήσεων. Όταν συμβαίνει αυτό, δεν έχει σημασία πόσες φορές κάνετε κλικ σε άλλα εικονίδια, δεν συμβαίνει τίποτα. Θα καταλήξουμε αναγκάζοντας ένα κλείσει και προσπαθεί και πάλι, μερικές φορές μπορεί να χρειαστούν έως και 3 απόπειρες πριν αρχίσει σωστά. Οποιαδήποτε ιδέα; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Καθαριότητα των οπαδών στο πλαίσιο του πάνελ στο κάτω μέρος.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα μπορούσε να είναι κάτι που προσπαθεί να τρέχει κατά την έναρξη λειτουργίας, που έχει χάσει τον δρόμο του.
Πηγαίνετε στο Start / Run πληκτρολογήστε msconfig και αποεπιλέξτε τα πάντα που εκτελείται κατά την έναρξη λειτουργίας, έπειτα θα επανεκκινήσει. Εάν το ζήτημα επιλυθεί, προστίθενται κάθε σημείο εκκίνησης τα πίσω, ένα κάθε φορά και μετά από κάθε επανεκκίνηση, μέχρι να εντοπίσει τον ένοχο. Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Βοήθεια! Acer Laptop με Vista Doesn't Έναρξη | Jamie | Λειτουργικά συστήματα Windows | 5 | 18 Νοέμβρη 2009 12:33 |
| Κρεμαστά Acer Laptop Βοήθεια | Zag | Laptops, Κινητά & PDA | 7 | 21 Ιουλ 2009 05:53 |
| Είναι δυνατόν να overclock σε Acer Laptop | Marshall | Laptops, Κινητά & PDA | 1 | 25 Νοε 2008 08:53 |
| Acer Laptop αναβάθμιση | minibiker44 | Laptops, Κινητά & PDA | 1 | 1η Ιαν. 2008 17:23 |
| Acer laptop με Vista -> XP | jgott | Λειτουργικά συστήματα Windows | 7 | 20η Σεπ 2007 04:56 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |