![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi there, Ja sam koristeći Acer stremiti 5002WLMi laptop. Ja sam imala taj problem, a za sada sam pogledao online pokušavate pronaći rješenje, ali nisu imali sreće. Moj problem je, kada sam pritisnite gumb napajanja kreće se u redu, ali kad ga dobije na desktop ponekad ga navika daljnje opterećenje. Ona ne donosi sve ikone u području obavijesti. Kada se to dogodi, svejedno koliko puta kada kliknete na druge ikone ne događa se ništa. JA kraj gore prisiljavajući jedna zatvorena i pokušavaju opet, ponekad može trajati i do 3 pokušaja prije nego što počne ispravno. Bilo koji ideja? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Čisto iz navijača pod panela na dnu.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Moglo bi se nešto pokušava pokrenuti na start up, to je gubljenje putu.
Idite na Start / Run upišite msconfig i isključite sve što teče na start up, onda ponovno podizanje sustava. Ako je problem riješen, dodati svaki pokrenuti predmet leđa, jedan po jedan i ponovno podizanje sustava nakon svakog dok te identificirati krivca. My System: Početna Build
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Pomoć! Acer laptop sa Vidik doesnt Start | Jamie | Windows Operating Systems | 5 | 18 studeni 2009 12:33 |
| Vješanje Laptop Acer Pomoć | ZAG | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 7 | 21. srpnja 2009 05:53 |
| Je li moguće overclock na Laptop Acer | Marshall | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 1 | 25. studeni 2008 08:53 |
| Laptop Acer upgrade | minibiker44 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 1 | 1. siječanj 2008 17:23 |
| Acer laptop sa vidik -> XP | jgott | Windows Operating Systems | 7 | 20. Ruj 2007 04:56 |
| Thread Tools | |
| |