![]() |
|
| |||
| |||
| שלום לך, אני משתמש Acer שואפים 5002WLMi הנייד. אני כבר היה את הבעיה לזמן מה, עכשיו, בדקתי מקוונים מנסים למצוא פתרון אבל לא היה מזל. הבעיה שלי היא, כאשר אני לוחץ על מתג ההפעלה היא מתחילה למעלה בסדר אבל כשזה מגיע לשולחן העבודה לפעמים wont לטעון יותר. היא לא להביא את כל הסמלים באזור ההודעות. כאשר זה קורה זה לא משנה כמה פעמים תלחץ על סמלים אחרים דבר לא קורה. אני בסופו של דבר לאלץ א לכבות ולנסות שוב, לפעמים זה יכול להימשך עד 3 ניסיונות, לפני שיתחילו כראוי. יש לך רעיונות? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לרושש את אוהדי תחת לוחות על התחתונה.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה יכול להיות משהו מנסה להתחיל לרוץ לעבר מעלה, כי הוא מאבד את הדרך.
עבור אל התחל / הפעלה להקליד msconfig בטל ואת כל אשר פועל בבית להתחלה, לאחר מכן אתחול מחדש. אם הבעיה נפתרה, להוסיף כל פריט חזור להתחלה, אחד בכל פעם, או לאחר כל אתחול מחדש, עד אשר תוכל לזהות את עברין. המערכת שלי: בניית הבית
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| עזרה! Acer נייד עם ויסטה Doesn't התחלה | Jamie | מערכות ההפעלה Windows | 5 | 18 נובמבר 2009 12:33 |
| תליית Acer Laptop עזרה | זג | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 7 | 21st יולי 2009 05:53 |
| האם ניתן overclock על Acer Laptop | מרשל | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 1 | ה -25 בחודש נובמבר 2008 08:53 |
| Acer Laptop שדרוג | minibiker44 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 1 | ב -1 ינואר 2008 17:23 |
| Acer מחשב נייד עם Vista -> XP | jgott | מערכות ההפעלה Windows | 7 | 20 ספטמבר 2007 04:56 |
| שרשרת כלים | |
| |