![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi there, Aš naudoju Acer Aspire 5002WLMi nešiojamas. Turėjau šią problemą, o dabar, Matydami internete bando rasti sprendimą, tačiau neturėjo sėkmės. Mano problema yra, kai aš spaudžiu mygtuką maitinimo ji pradėjo veikti gerai, bet kai jis pasireiškia prie darbastalio kartais nieko nevyksta toliau. Tai nėra išugdyti visas piktogramas pranešimų srityje. Kai tai atsitiks, nesvarbu, kiek kartų vartotojas paspaus ant kitų piktogramas nieko neįvyksta. Aš galų gale privertė uždaryti ir bandyti dar kartą, kartais tai gali užtrukti iki 3 bandymai prieš pradedant jį tinkamai. Any ideas? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Apvogti pagal apačioje plokštės ventiliatorių.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai galėtų būti kažkas bando važiuoti pradėti, kad praranda savo kelią.
Eikite į Start / Run įveskite msconfig ir nuimkite varnelę, kad viskas vyksta ne pradėti, tada paleisti. Jei problema išspręsta, pridėti prie kiekvieno punktas Atgal pradžioje, po vieną kartą ir iš naujo paleisti po kiekvieno, kol jums identifikuoti kaltininkus. Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija
|