![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Ahoj,
Som pomocou Acer Aspire 5002WLMi laptop. Som musel tento problém na chvíľu hned, sme on-line sa snaží nájsť riešenie, ale nemali šťastie. Môj problém je, keď som stlačte vypínacie tlačidlo, spustí sa dobre, ale keď sa dostane na plochu niekedy zvyknutý akékoľvek ďalšie zaťaženie. Neznamená to však vychovávať všetky ikony v oznamovacej oblasti. Keď sa to stane, že nezáleží na tom, koľkokrát kliknete na iné ikony nič sa nedeje. I nakoniec donutil jeden vypnúť a znovu, niekedy to môže trvať až 3 pokusy pred tým, než začne správne. Any ideas? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Vybrakovat ventilátorov pod panelmi na dne.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Mohlo by to byť niečo pokúša spustiť na začatie činnosti, ktorá stráca na svojej ceste.
Prejdite na Štart / Spustiť zadajte príkaz msconfig a nepotvrdíte, že všetko beží na začatie podnikania, potom reštartujte počítač. Ak je problém vyriešený, pridá každý začať položky späť, jeden po druhom a po každom reštarte, kým si určiť vinníka. Môj systém: Domov Kompiluje
|