![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт там, Я використовую Acer Aspire 5002WLMi ноутбук. Я мав цю проблему в той час як зараз, я подивився онлайн намагається знайти рішення, але не щастило. Моя проблема в тому, коли я натискаю кнопку живлення, вона запускається нормально, але коли він дійде до настільних іноді звичай навантаження ще більше. Вона не приносить все значок в області повідомлень. Коли це станеться, НЕ важливо, скільки разів ви натиснете на інші нічого не відбувається, ікон. Я в кінцевому підсумку змусити закрити і спробувати ще раз, іноді це може зайняти до 3 спроби перш ніж він почне правильно. Будь-які ідеї? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Очистіть вентилятори під панеллю знизу.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це може бути щось намагається запустити при запуску системи, яка здає свої позиції.
У меню "Пуск / Виконати, введіть у MSConfig і знімати все, що працює при запуску, а потім перезавантажити. Якщо проблема вирішена, додати кожному запуску пункту тому, по одному за раз, і після кожної перезавантаження, поки ви не визначити винного. Моя система: Головна Build
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Допомога! Acer ноутбук з Vista Doesn't Початок | Jamie | Операційні системи Windows | 5 | 18 листопада 2009 12:33 |
| Висячі Ноутбук Acer Допомога | Заг | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 7 | 21 липня 2009 05:53 |
| Чи можна розігнати ноутбук Acer | Маршалла | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 1 | 25 листопада 2008 08:53 |
| Ноутбук Acer оновлення | minibiker44 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 1 | 1 січня 2008 17:23 |
| Acer ноутбук з Vista -> XP | jgott | Операційні системи Windows | 7 | 20 вересня 2007 04:56 |
| Різьба Інструменти | |
| |