![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Аз просто се завтече пълно възстановяване на системата (от дискове) на Acer лаптопа. Той ботуши и отиват към "Добре дошли в Windows Настройка екран" и след това просто увисва нагоре. Не мога да преместите курсора и въведете ключови не работа един от двамата. Музиката се свири и всичко изглежда нормално. Опитах се изпълняват го няколко пъти и да получа същите резултати evey време.
Аз съм се познае, че или на твърдия диск е лош сектор (и) или възстановяване на дискове са корумпирани, всички мисли?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
са премахнати диск когато U обувка горе
|
|||
|
|||
|
Да на дискове са изложени. Опитах раздела ключ и той не работи. Всъщност всичко, което трябва да направите е да въведете хит за да преминете към следващия екран. Обърнах го за известно време и се опита отново, но не се променят.
|
|
|
|||
|
|||
|
опитайте отново да инсталирате Windows може би има повредени файлове
|
|
|
|||
|
|||
|
Това ще ми бъде последна инстанция.
Аз правя имате OEM версия на XP Pro. Надявах се да поддържаме лаптоп "Оригинал", ако е възможно. |