![]() |
|
| |||
| |||
| Απλά έτρεξε ένα πλήρες σύστημα αποκατάσταση (από δίσκους) σε ένα φορητό υπολογιστή Acer. Είναι μπότες μέχρι και πηγαίνει προς το "Welcome to Windows Setup Screen" και "κολλάει" μέχρι τότε μόνο. Δεν μπορώ να μετακινήσετε το δρομέα και το πλήκτρο ENTER δεν εργάζονται είτε. Η μουσική παίζει και τα πάντα φαίνεται κανονική. Προσπάθησα πολλές φορές λειτουργεί και να πάρω τα ίδια αποτελέσματα evey φορά. Είμαι μαντέψουν ότι είτε ο σκληρός δίσκος έχει κακή τομέα (-ων) ή την αποκατάσταση της δίσκοι είναι διεφθαρμένη, οποιεσδήποτε σκέψεις; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| είναι ο δίσκος εκκίνησης και όταν αφαιρεθεί μέχρι
| |||
| |||
| Ναι, οι δίσκοι είναι εκτός. Προσπάθησα το πλήκτρο TAB και δεν εργάζονται. Στην πραγματικότητα όλα θα πρέπει να έχετε να κάνετε είναι να πατήστε enter για να προχωρήσετε στην επόμενη οθόνη. Αρνήθηκα να διαχωρίζουν τη θέση τους για λίγο και προσπάθησα ξανά, αλλά δεν άλλαξε. |
|
| |||
| |||
| Δοκιμάστε να την εγκατάσταση των Windows ίσως έχεις ένα αρχείο κατεστραμμένο |
|
| |||
| |||
| Αυτή θα είναι η τελευταία μου λύση. Έχω μια έκδοση OEM των XP Pro. Ήλπιζα να διατηρηθεί αυτό το laptop "πρωτότυπο" αν είναι δυνατόν. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Επαναφορά συστήματος των Windows | scopa | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 7 Οκτωβρίου 2009 02:55 |
| Acer Aspire M1100 - Βιομηχανικώς Επαναφορά | xlargeee | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 14 Αυγ 2009 20:27 |
| Βοήθεια παρακαλώ! Πλήρες Επαναφορά Συστήματος | jro1384 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 11 Ιαν 2009 05:56 |
| Επαναφορά Συστήματος | cliffnook2000 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 14 Ιαν 2008 00:34 |
| Επαναφορά Συστήματος / σύστημα ανάκτησης | ct122592 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 2η Ιαν 2008 18:49 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |