![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| JA pravedan ran punim System Restore (od diskova) na Acer laptop. To čizme i odlazi na "Welcome to Windows Setup Screen" i tek onda se smrzne. Ne mogu pomicanje pokazivača i unesite ključ nije 'funkcionirati oba. Glazba se svira i sve se čini normalno. JA pokušao trčanje to nekoliko puta i ja dobiti iste rezultate evey vrijeme. I'm guessing to bilo na tvrdi disk je neispravan sektor (e) ili vraćanje diskove korumpiran, sve misli? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| su uklonjene diska kada u boot up
| |||
| |||
| Da se diskovi su out. JA pokušao tab tipku i to nije posao. Zapravo sve što treba učiniti je pogoditi unesite da biste se pomaknuli na sljedeći zaslon. Okrenuo sam se sa nekim na neko vrijeme i pokusao ga ponovno, ali ne i mijenjati. |
|
| |||
| |||
| pokušajte ponovno instaliranje sustava Windows datoteka je možda oštećena |
|
| |||
| |||
| To će biti moj zadnji ljetovalište. JA dont imati OEM inačici XP Pro. Bio sam u nadi da zadržite ovaj laptop "izvorna" ako je moguće. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Windows Vraćanje sustava | scopa | Windows Operating Systems | 1 | 7. listopada 2009 02:55 |
| Acer stremiti M1100 - Tvornica Restore | xlargeee | Windows Operating Systems | 1 | 14. kolovoz 2009 20:27 |
| Please help! Full System Restore | jro1384 | Windows Operating Systems | 2 | 11 siječanj 2009 05:56 |
| System Restore | cliffnook2000 | Windows Operating Systems | 3 | 14 siječanj 2008 00:34 |
| System Restore / system recovery | ct122592 | Windows Operating Systems | 1 | 2. siječanj 2008 18:49 |
| Thread Tools | |
| |