kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Laptopok, PDA-k & Mobiles

Register

Acer laptop - a rendszer-visszaállítás

Reply

Téma eszközök
Old Január 3, 2008, 18:11
Csoport tagja

Csak futott egy teljes rendszer-visszaállítás (a lemezre) az Acer laptop. Meg csizmát és megy az "Üdvözöljük a Windows Setup Screen" majd csak lefagy fel. Nem tudom mozgatni a kurzort, és az Enter gombot nem dolgozik sem. A zenét játszik, és úgy tűnik, minden rendben. Próbáltam futás azt több alkalommal, és én ugyanazt az eredményt evey időt.

Én vagyok kitalálni, hogy vagy a merevlemez hibás szektor (ok) vagy a visszaállítási lemezek korrupt, minden gondolat?
Old Január 3 2008, 18:26
Donor Group

A lemez során eltávolított u boot up
is használja a fület és a legfontosabb, hogy válassza ki a bemeneti doboz?

My System: Cewy a csoda macine

Processzor (ok):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Alaplap:
asus p5q deluxe
RAM memória:
4 koncert OCZ 1066MHz SLI
Grafikus kártya (k):
nVidia 8800 Ultra evga ko
Hangkártya:
fedélzeten
Merevlemez (ek):
750 koncert Seagate, 32meg cache
Optikai meghajtó (k):
3 asus dvd író, LightScribe
Case / tápegység:
Lian-li armoursuite pc-P60
Hűtés:
tuniq torony
Hálózat / Internet:
Két Gigabit LAN portok
Monitor (ok):
24 "Dell 2408wfp
Operációs rendszer (ek):
winfail Vista 64 | ubuntu / linux arch
Old Január 3, 2008, 18:38
Csoport tagja

Igen lemezeknél ki. Próbáltam a lap gombot, és ez nem működik. Igazából csak annyit kell tennie, hogy Enter billentyűt, hogy a következő képernyőn. Kikapcsoltam az egy darabig, és megpróbálta újra, de nincs változás.
Old Január 3 2008, 18:40
Donor Group

próbálkozzon újra Windows talán van egy fájl sérült
Old Január 3 2008, 19:06
Csoport tagja

Ez lesz az utolsó eszközként.

Van egy OEM változat-ból XP Pro.

Azt reméltem, hogy ez a laptop "eredeti", ha lehet.
Reply

Register

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Windows Rendszer-visszaállítás scopa A Windows operációs rendszerek 1 Október 7, 2009 02:55
Acer Aspire M1100 - gyári visszaállítás xlargeee A Windows operációs rendszerek 1 14. augusztus 2009 20:27
Rendszer-visszaállítás cliffnook2000 A Windows operációs rendszerek 3 14. január 2008 00:34
Rendszer-visszaállítás / rendszer helyreállítási ct122592 A Windows operációs rendszerek 1 2. Jan 2008 18:49
Segítség! Szerint a rendszer-visszaállítás max_151 A Windows operációs rendszerek 2 21. június 2007 14:10
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.