![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Csak futott egy teljes rendszer-visszaállítás (a lemezre) az Acer laptop. Meg csizmát és megy az "Üdvözöljük a Windows Setup Screen" majd csak lefagy fel. Nem tudom mozgatni a kurzort, és az Enter gombot nem dolgozik sem. A zenét játszik, és úgy tűnik, minden rendben. Próbáltam futás azt több alkalommal, és én ugyanazt az eredményt evey időt. Én vagyok kitalálni, hogy vagy a merevlemez hibás szektor (ok) vagy a visszaállítási lemezek korrupt, minden gondolat? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A lemez során eltávolított u boot up
| |||
| |||
| Igen lemezeknél ki. Próbáltam a lap gombot, és ez nem működik. Igazából csak annyit kell tennie, hogy Enter billentyűt, hogy a következő képernyőn. Kikapcsoltam az egy darabig, és megpróbálta újra, de nincs változás. |
|
| |||
| |||
| próbálkozzon újra Windows talán van egy fájl sérült |
|
| |||
| |||
| Ez lesz az utolsó eszközként. Van egy OEM változat-ból XP Pro. Azt reméltem, hogy ez a laptop "eredeti", ha lehet. |
![]() |
|
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Windows Rendszer-visszaállítás | scopa | A Windows operációs rendszerek | 1 | Október 7, 2009 02:55 |
| Acer Aspire M1100 - gyári visszaállítás | xlargeee | A Windows operációs rendszerek | 1 | 14. augusztus 2009 20:27 |
| Rendszer-visszaállítás | cliffnook2000 | A Windows operációs rendszerek | 3 | 14. január 2008 00:34 |
| Rendszer-visszaállítás / rendszer helyreállítási | ct122592 | A Windows operációs rendszerek | 1 | 2. Jan 2008 18:49 |
| Segítség! Szerint a rendszer-visszaállítás | max_151 | A Windows operációs rendszerek | 2 | 21. június 2007 14:10 |
| Téma eszközök | |
| |