![]() |
|
| |||
| |||
| אני פשוט רץ מלא שחזור המערכת (מתוך דיסק) על Acer הנייד. המגפיים זה מעלה את הולכת "ברוכים הבאים ל-Windows מסך תוכנית ההתקנה" ואז פשוט נתקע למעלה. אני לא יכול להזיז את הסמן ואת להזין מפתח לא עובד גם. המוזיקה היא משחקת והכל נראה רגיל. ניסיתי את זה להופיע כמה פעמים אני מקבל את אותן תוצאות evey שעה. אני מנחש שיש גם את הכונן הקשיח יש רע סקטור (S) או לשחזר את הדיסקים הם מושחתים, כל המחשבות? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הם הורידו את דיסק האתחול כאשר U למעלה
| |||
| |||
| כן נמצא מחוץ הדיסקים. ניסיתי את הכרטיסייה מפתח וזה לא עובד. למעשה כל מה שאתה צריך לעשות הוא להזין היכה לעבור את המסך הבא. אני הפעלתי את זה לזמן מה עבור וניסיתי את זה שוב, אבל לא חל שינוי. |
|
| |||
| |||
| נסה להתקין מחדש את Windows אולי יש קובץ פגום |
|
| |||
| |||
| זה יהיה האחרון שלי Resort. יש לי גרסת OEM של XP Pro. קיוויתי לשמור את הנייד "מקורי", אם ניתן. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| שחזור המערכת של Windows | scopa | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 7 אוקטובר 2009 02:55 |
| Acer שואפים M1100 - מפעל שחזר | xlargeee | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 14th אוגוסט 2009 20:27 |
| עזרה בבקשה! שחזור המערכת המלאה | jro1384 | מערכות ההפעלה Windows | 2 | 11th ינואר 2009 05:56 |
| שחזור המערכת | cliffnook2000 | מערכות ההפעלה Windows | 3 | 14th ינואר 2008 00:34 |
| System Restore / שחזור מערכת | ct122592 | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 2nd ינואר 2008 18:49 |
| שרשרת כלים | |
| |