![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ką tik vyko visą System Restore (nuo diskai) dėl Acer nešiojamas. Jis ne batus ir eina į "Sveiki atvykę į" Windows Installer Ekrano "ir tada tiesiog pakimba viršų. Negaliu perkelti kursorių ir paspaudus klavišą Enter didn't work either. Muzika groja ir viskas atrodo normalu. Bandžiau veikia kelis kartus ir gauti tuos pačius rezultatus evey laiko. I'm guessing, kad nei kietajame diske yra blogų sektorių (-ius) arba atkurti diskų yra sugadintas, bet mintis? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| yra disko pašalintas, kai u boot viršų
| |||
| |||
| Taip diskai out. Bandžiau TAB klavišą ir ji neveikia. Faktiškai viskas, ką reikia daryti, tai paspauskite ENTER, norėdami pereiti prie kito ekrano. Pasuku it off for awhile ir bandė jį dar kartą, bet ne pakeisti. |
|
| |||
| |||
| bandykite iš naujo įdiegti "Windows Gal failas sugadintas gavo |
|
| |||
| |||
| Tai bus mano paskutinė viltis. Aš turiu OEM versija XP Pro. Aš tikiuosi, kad ši nešiojamas "originalas", jei įmanoma. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Windows System Restore | Norma | Windows "operacinės sistemos | 1 | 7 spalis 2009 02:55 |
| Acer Aspire M1100 - Atkurti gamyklos | xlargeee | Windows "operacinės sistemos | 1 | Rugpjūtis 14, 2009 20:27 |
| Help please! Visas System Restore | jro1384 | Windows "operacinės sistemos | 2 | 11 sausis 2009 05:56 |
| Sistemos atkūrimas | cliffnook2000 | Windows "operacinės sistemos | 3 | 14 sausis 2008 00:34 |
| System Restore / atkūrimo sistemos | ct122592 | Windows "operacinės sistemos | 1 | 2 sausis 2008 18:49 |
| Temos įrankiai | |
| |