![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Jen jsem běžel úplné obnovenie systému (od disky) na notebooku Acer. Je obuv a odchádza do "Welcome to Windows Setup Screen" a potom len zavesí. Nemůžu kurzor a zadajte kľúčové nefunguje buď. Hudba hrá a všetko sa zdá byť normálne. Zkoušel jsem to niekoľkokrát beží a já dostanu rovnaké výsledky evey čas. I'm hádat, že buď na pevný disk je chybný sektor (y) alebo obnoviť Disky sú skorumpované, žiadne myšlienky? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| sú na disku odstránený, keď u naběhnout
| |||
| |||
| Jo disky sú mimo. Zkoušel jsem kartu, kľúče a to nefunguje. Vlastne všetko, čo mali urobiť, je stlačiť Enter sa presuniete na ďalšiu obrazovku. Obrátil som sa ho na chvíľku a pokúsil sa znovu, ale žiadna zmena. |
|
| |||
| |||
| skúste to znova-inštalácii okien možná súbor dostal poškodené |
|
| |||
| |||
| To bude moja posledná možnosť. Mám OEM verziu XP Pro. Verila som, aby tento laptop "pôvodné", pokiaľ je to možné. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Obnovenie systému Windows | scope | Operačné systémy Windows | 1 | 7.října 2009 02:55 |
| Acer Aspire M1100 - Factory Obnoviť | xlargeee | Operačné systémy Windows | 1 | 14. august 2009 20:27 |
| Pomôžte, prosím! Úplné Obnovovanie systému | jro1384 | Operačné systémy Windows | 2 | 11. január 2009 05:56 |
| Obnovovanie systému | cliffnook2000 | Operačné systémy Windows | 3 | 14. január 2008 00:34 |
| Obnovenie systému / obnovenie systému | ct122592 | Operačné systémy Windows | 1 | 2. januára 2008 18:49 |
| Thread Tools | |
| |