![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Můj přítel se snaží získat výkonnější notebook pro hraní her a střih obrazu (neptejte se mě proč! Jsem se snažil přesvědčit ho, aby si na počítači, ale nebude poslouchat). On hledá v tomto Alienware. Ten má rozpočet ve výši přibližně 1200 liber. To je možné přijít s dvojím SLI 8700Gfx. Co je karta 8700M, jako nikomu vědět. Není přesně notebooku člověk sám, ale on je! Jakékoliv myšlenky / názory na hodnotu za peníze. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na 8700 m je v podstatě jen oc'd 8600GT. Alienware na obrazovkách jsou spíše na dobré škálování na nižší, než je nativní rozlišení, tak jsem neměla by příliš mnoho starostí o karty nejsou schopné zvládnout rodák z 1920x1200. Ale, prosím, poradit mu, aby se podíváte na www.rockdirect.com. Specificially na Xtreme. Zahrnují také 3 roky záruka jako standard.
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Alienware Area 51 Powersupply Problém 'I Think' | sefiruso | Případy & Napájecí zdroje | 4 | 9.listopadu 2009 18:00 |
| Auto.Renamed stejně jako místní připojení # 2 | Maxpc | Sítě, Modemy & VoIP | 0 | 7. června 2009 13:02 |
| Alienware Plocha-51 750i - Dobré pro hraní na začátek Notch hry? | harperseth | Obecné Hardware Chat | 7 | 2. března 2009 15:01 |
| Připojení k místní síti ikona neviděl | Chain2r | Sítě, Modemy & VoIP | 2 | 25. prosince 2007 01:02 |
| Jak prohlížet video, které nejsou k dispozici ve vašem okolí? | MikeDirt | Vypnout Téma diskuze | 1 | 2. května 2007 08:33 |
| Thread Nástroje | |
| |