![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moj prijatelj je obličje da biste dobili moćan prijenosnik za gaming i uređivanje slika (ne pitajte me zašto! Sam pokušao ga uvjeriti da bi dobili radnu površinu, ali on neće slušati). On je gleda na ovom Alienware. On ima proračun od oko 1200 £. To se može doći sa dual SLI 8700Gfx. Što je 8700M karticu kao što je bilo tko znati. Nije baš laptop čovjek sebe, ali je on! Bilo koja misli / mišljenja o vrijednosti za novac. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na 8700m je u osnovi samo oc'd 8600GT. Alienware's ekrani su prilično dobri skaliranje na nižim od native rezoluciju, pa mi ne bi trebali previše brinuti o kartici nisu mogli nositi s native of 1920x1200. Ali, molimo da ga savjetovali da se pogledati www.rockdirect.com. Specificially i Xtreme. Oni također uključuju 3 godine jamstvo kao standard.