![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| A barátom arra, hogy egy nagy teljesítményű noteszgépet a szerencsejáték és a kép szerkesztése (ne kérdezd, miért! Én próbáltam rábeszélni, hogy egy asztali, de ő nem fogja hallgatni.) Azt is néztem ezt a Alienware. Van egy költségvetés mintegy 1200 £. Ez jöhet a kettős SLI 8700Gfx. Mi a 8700M kártya, mint akárki tud. Nem egészen egy laptop embernek magam, de van! Any thoughts / véleményeket a ráfordítást. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A 8700m alapvetően csak egy oc'd 8600GT. Alienware a képernyőn meglehetősen jó a méretezés, hogy alacsonyabb, mint a natív felbontás úgyhogy ne aggódj túl sokat a kártya nem tudja kezelni az őshonos az 1920x1200. De, kérem, nem tájékoztatja, hogy egy pillantást www.rockdirect.com. Specificially az xtreme. Ide tartoznak még a 3 év garancia a standard.
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Alienware Area 51 Powersupply probléma "I Think" | sefiruso | Cases & Power Supplies | 4 | November 9, 2009 18:00 |
| Auto.Renamed mint a Helyi kapcsolat # 2 | Maxpc | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 0 | 7. június 2009 13:02 |
| Alienware Area-51 750i - Jó játék a tökély csúcsa játékok? | harperseth | Általános fémáru Chat | 7 | 2. március 2009 15:01 |
| Local Area Connection ikonra nem látott | Chain2r | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 2 | 25. december 2007 01:02 |
| Hogyan videók megtekintéséhez, hogy nem állnak rendelkezésre a területet? | MikeDirt | Off Topic Discussion | 1 | 2. május 2007 08:33 |
| Téma eszközök | |
| |