![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Mano draugas nori gauti galinga notebooka žaidimų ir nuotraukų redagavimo, (don't ask me why! Aš bandė įtikinti jį, kad gauti darbo stalo, bet jis ne klausytis). Jis žiūri į šį Alienware. Jis yra apie £ 1.200 biudžetas. Tai galima ateiti su 8700Gfx SLI dvigubos. Kas yra 8700M kortelė kaip nors žino. Ne visai nešiojamas vyras pats, bet jis yra! Any thoughts / opinions on value for money. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 8700m iš esmės yra tik oc'd 8600GT. Alienware's ekranai gana gerai didinama ne mažiau kaip gimtoji rezoliucija todėl neturėtų jaudintis per daug informacijos apie kortelės negalės dirbti su 1920x1200 gimtoji. Bet, prašome pranešti jam, kad pažvelgti www.rockdirect.com. Specificially Xtreme. Jie taip pat apima 3 metų garantija standarto.
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Alienware Area 51 Maitinimo problemos "Manau" | sefiruso | Cases & Power Supplies | 4 | 9 lapkritis 2009 18:00 |
| Auto.Renamed kaip Local Area Connection # 2 | Maxpc | Networking, Modems & VoIP | 0 | 7 birželis 2009 13:02 |
| Alienware Area-51 750i - Good lošimo on Top Notch žaidimai? | harperseth | General Hardware Chat | 7 | 2 kovas 2009 15:01 |
| Local Area Connection piktogramą nematė | Chain2r | Networking, Modems & VoIP | 2 | 25 gruodis 2007 01:02 |
| Kaip peržiūrėti vaizdo įrašus, kurie nėra prieinami jūsų regione? | MikeDirt | Off Topic Discussion | 1 | 2 gegužė 2007 08:33 |
| Temos įrankiai | |
| |