![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Prietenul meu se uita la spre a lua un notebook puternic, pentru jocuri şi editare imagine (nu mă întrebaţi de ce! Am încercat să-l convingă să-un desktop, dar el nu va asculta). El se uita la acest Alienware. El are un buget de aproximativ de £ 1200. Acest lucru se poate veni cu dual SLI 8700Gfx. Care este 8700M carte ca oricine ştie. Nu chiar un laptop omul singur, dar el este! Orice gândurile / avize privind valoarea pentru bani. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| De 8700m este, în principiu, doar un oc'd 8600GT. Alienware a ecranelor sunt destul de bun la scalarea cel mai mic decât rezoluţia nativă, aşa că am nu ar trebui să vă îngrijoraţi prea mult cu privire la carte nu a fost capabilă să se descurce cu nativi de 1920x1200. Dar, vă rugăm să-l sfătuiască să aruncaţi o privire la www.rockdirect.com. Specificially de Xtreme. Acestea includ, de asemenea, o perioadă de 3 ani garanţie ca standard.