mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Laptop-uri, telefoane mobile si PDA-uri

Register

Alienware Area 51 M9750

Reply

Thread Tools
Old 5 ianuarie 2008, 06:02
Grupul de stat

Prietenul meu se uita la spre a lua un notebook puternic, pentru jocuri şi editare imagine (nu mă întrebaţi de ce! Am încercat să-l convingă să-un desktop, dar el nu va asculta).

El se uita la acest Alienware. El are un buget de aproximativ de £ 1200.
Acest lucru se poate veni cu dual SLI 8700Gfx. Care este 8700M carte ca oricine ştie. Nu chiar un laptop omul singur, dar el este!

Orice gândurile / avize privind valoarea pentru bani.
Old 5 ianuarie 2008, 10:07
Grupul de donator

De 8700m este, în principiu, doar un oc'd 8600GT.

Alienware a ecranelor sunt destul de bun la scalarea cel mai mic decât rezoluţia nativă, aşa că am nu ar trebui să vă îngrijoraţi prea mult cu privire la carte nu a fost capabilă să se descurce cu nativi de 1920x1200.

Dar, vă rugăm să-l sfătuiască să aruncaţi o privire la www.rockdirect.com. Specificially de Xtreme. Acestea includ, de asemenea, o perioadă de 3 ani garanţie ca standard.

-Kanoakavirus

Sistemul meu: Zoomy

Procesor (e):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Plăci de bază:
Asus P5K Premium
Memorie RAM:
2GB stăpânitor 8500
Placă grafică (e):
BFG 8800GT
Placă de sunet:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (e):
3.35TB int depozitare. 2TB int stocare
Optical Drive (e):
LG GGC H20L
Cauza / PSU:
Enermax 720w
Răcire:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Sistem de operare (e):
Vista 32P
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.