![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Мој пријатељ је хандсоме за добити моћан преносник за гаминг и уређивање слика (не питајте ме зашто! Сам покушао га увјерити да би добили радну површину, али он неће слушати). Он је гледа на овом Алиенуаре. Он има буџет од око £ 1200. То се може доћи са дуал сли 8700Гфкс. Шта је 8700М картицу као што је било ко да зна. Није баш лаптоп човек себе, али је он! Било која мисли / мишљења о вредности за новац. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| На 8700м је у основи само оц'д 8600ГТ. Алиенуаре'с екрани су прилично добри скалирање на нижим од нативе резолуцију, па ми не би требали превише бринути о картици нису могли носити са нативе оф 1920кс1200. Али, молимо да га ну да се погледати ууу.роцкдирецт.цом. Специфициаллы и Кстреме. Они такође укључују 3 године гаранцију као стандард.
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Елијенвер Површина 51 Поуерсупплы проблем "Мислим ' | сефирусо | Цасес & Поуер Супплиес | 4 | 9. новембар 2009 18:00 |
| Лоцал Ареа Ауто.Ренамед као веза # 2 | Макспц | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 0 | 7. јуна 2009 13:02 |
| Алиенуаре Ареа-51 750и - Добро за Игре на врх усјек Игре? | харперсетх | Генерал Хардуаре Цхат | 7 | 2 март 2009 15:01 |
| Лоцал Ареа Цоннецтион икону не видимо | Цхаин2р | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 2 | 25 децембар 2007 01:02 |
| Како прегледати видео снимци које нису доступне на вашем подручју? | МикеДирт | Офф Топиц Дисцуссион | 1 | 2 мај 2007 08:33 |
| Тхреад Тоолс | |
| |