![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Мій друг дивиться, щоб отримати потужний ноутбук для ігор і редагування фотографій (і не питайте мене, чому! Я намагався переконати його отримати робочому столі, але він не буде слухати). Він дивиться на це Alienware. Він має бюджет близько £ 1200. Це можна прийти з Dual SLI 8700Gfx. Що таке картка 8700M як і всі знаємо. Не зовсім ноутбук Людина сам, але він! Будь-які думки / думки з Співвідношення ціна / якість. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 8700M в основному тільки oc'd 8600GT. Екрани Alienware's досить добре масштабування при більш низьких, ніж рідним дозволом я не повинен турбуватися з приводу карти не в змозі впоратися з рідного 1920x1200. Але, будь ласка, повідомте йому, щоб поглянути на www.rockdirect.com. Specificially Xtreme. Вони також містять у 3-річна гарантія в стандарті.