![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Така че просто подредени това нещо и го има тук, много бързо, така съм решил да направя малко мнение за него: P допринесе за форуми един Лил ". Доставка: Поръчах си m15x не много отдавна и след четене на ужасите разкази на месеца на корабоплаването време бях шокиран да видя моя пристигат толкова скоро след поръчка. Когато той дойде тук, аз, разбира се, бяха скокове с наслада Просто виждам, че масивните камион издърпайте нагоре и работника стъпка и издърпайте проверка кутия с alienware логото ме лигавене. След отваряне на кутията, като отива до 5 тона балон обвивам и хартия и накрая да имам малко черната кутия, и бързо го отвори и спада на лаптоп ![]() Краят на историята Така че аз го прати обратно за ремонт, когато той спада към моята твърда етаж сърцето ми просто потъна в гърдите ми, аз бях до страх да гледам вътре след като чух пляскане. Нека просто кажем .. клавиатурата е едва всички ключове, екранът е счупило през средата и аз може да видите графична карта просто зяпат ме разликата в ъгъла на докосване тампон. За щастие те мислеха, че това е проблем, корабоплаването и аз съм вече с нетърпение очакват още няколко седмици, за да се върне. Надяваме се и ще бъдат по-внимателни и този път. -Eltoc
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
Вие rearly трябва да бъде по-carefull. но това е добра работа, те мислеха, че това е проблем, корабоплаването Моята система: Първо OC
|
|
| |||
| |||
| Аз наистина трябва, но около 2 часа късно бях шегувах за него: P Когато се обърнах го само за да "тест" Чух феновете хайде, ниско поставил пръщене после малка искра дойде от жак за слушалки и изключен. Нямам представа как се случи XD Също така! Тук идва най-хубавото нещо, аз бях по телефона около 10 минути след като е написал това, стъпало назад и ми каза, аз ще получите безплатен носят торба и шапка! Всички, защото мислех, че е имало грешка. Без повече ще пострада зле шапки! Шапката решета ИМА ДА НЕ ВИ HEAD COOL!
__________________ Лаптоп Alienware Площ-51 M15x: Intel ® Core ™ 2 Duo T9300 8800M GTX 4gig 800mhz овен О, и iphone |
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
|
| |||
| |||
| За какво по дяволите payed за лаптоп (която скъсах) Надявам се, че шапката е пука лаптоп вградени в нея!
__________________ Лаптоп Alienware Площ-51 M15x: Intel ® Core ™ 2 Duo T9300 8800M GTX 4gig 800mhz овен О, и iphone |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Съжалявам за това, което е основно, но пламенен Eltoc сте невероятно глезен.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Krlll той е само 2 години-млада от мен и аз съм да се доказвам £ 1100 на нови компютри в рамките на няколко седмици. Все пак да направя, трябва да плащат за всичко това сам: ( |
|
| |||
| |||
| Уау. Изпусна го веднъж и всички тези неща се случи? Имахме Toshiba A30 за 5 години назад (£ 1300 ех дисплей - леле), която спадна от около гърдите височина нещо като една година, след като имаме го. Захранващият кабел е включен в момента, както и ПИН кода вътре в гнездото счупи разстояние, така че няма да отговаря, но тя работи добре, докато батерията се завтече надолу. Няколко седмици преди аз soldered нова мощност гнездо в него. Неговото добри като нови! Освен от пляскане в нея на гърба. Но това няма значение. Използвам я за училище работят сега. |
|
| |||
| |||
| някои лаптопи са построени много по-силен от останалите, и Alienware лаптопи не са построени за съдържание, те са за изграждане на мощност, както и доста ofternly, двамата не изглежда да се случи заедно. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Нуждая се от това чужденец / alienware случай! | Xeon | Случаи & Power Доставки | 3 | 1-ви септември 2008 04:00 |
| Alienware barebones. | Нойман | Случаи & Power Доставки | 2 | 24 април 2008 14:36 |
| Alienware Зона 51 M9750 | Macmac508 | Лаптопи, Mobiles & текст | 1 | 5-и парламентарен Jan 2008 10:07 |
| Alienware! | alistaircampbell | Общи Хардуер Чат | 9 | 20-ти септември 2007 03:51 |
| Alienware Обувка Проблеми | MikeH | Общи Хардуер Чат | 2 | 3-та Sep 2007 10:17 |
| Нишка Инструменти | |
| |