![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak jsem si objednal tuto věc a že se sem dostal velmi rychle, takže jsem se rozhodl udělat malou recenzi na to: P Přispívat do fóra lil '. Námořní doprava: Objednal jsem si mé m15x není to tak dávno, a po přečtení hororové příběhy měsíců plavby, kdy jsem byl šokován vidět moje dorazí tak krátce po objednání. Když to přišlo i sem samozřejmě, skákali radostí Jen vidět, že masivní kamion vytáhnout a pracovník vyjít ven a vytáhněte krabici s Alienware logo na mě slintat. Po otevření krabice, které jdou až 5 tun bublinkové fólie a papír jsem se konečně dostal do malé černé krabice, rychle jsem si otevřel ji a hodil notebook ![]() Konec příběhu Tak jsem to poslal zpět na opravy, když jsem ji odhodil na dřevěnou podlahu moje srdce prostě potopil do mé hrudi, já měl strach podívat se dovnitř, když jsem slyšel bezva. Stačí, když říkají .. klávesnice sotva žádné klíče, byla obrazovka popraskané přes střední a viděl jsem, grafická karta jen zírala na mě skrz mezeru v rohu dotykové podložky. Naštěstí si mysleli, že je to problém, lodní a já jsem teď netrpělivě čekají ještě pár týdnů, než se vrátit. Doufám, že bude dávat větší pozor tentokrát. -Eltoc
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
rearly jste měl být opatrný. ale je to dobrá práce, že si myslel, že je to problém, lodní Můj systém: První OC
|
|
| |||
| |||
| Měl bych se, ale o 2 hodiny později jsem byl vtip o tom: P Když jsem se ji jen "zkouška" Slyšel jsem, že přijdou o fanoušky, nízké posazený praskající pak malá jiskra pochází z konektoru pro sluchátka a je vypnutý. Tušení, jak se to stalo xD Také! Zde přichází to nejlepší, co jsem byl na telefonu, asi 10 minut poté, co jsem napsal, že příčka zpátky a řekl mi, dostanu zdarma Taška a klobouk! Všichni, protože si mysleli, že tam byla chyba. Ne více budou trpět i špatné klobouky! Hat SÍTÍ, aby vaše HEAD COOL!
__________________ Laptop Alienware Plocha-51 M15x: Intel ® Core ™ 2 Duo T9300 8800M GTX 4gig 800MHz RAM oh, a iphone |
|
| |||
| |||
| Má to vestavěný vodní chlazení? |
|
| |||
| |||
| Za to, co já uhradit za zatraceně notebook (který i zlomil) Doufám, že klobouk má zatraceně notebook postavený na to!
__________________ Laptop Alienware Plocha-51 M15x: Intel ® Core ™ 2 Duo T9300 8800M GTX 4gig 800MHz RAM oh, a iphone |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Omlouváme se za to, co je v podstatě planoucí ale Eltoc jste neuvěřitelně rozmazlený.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| Krlll je to pouze 2 roky mladší než já, a já jsem stále průměrnému £ 1100 z nového počítače během několika týdnů. Nicméně mám za to platit vše sám: ( |
|
| |||
| |||
| Wow. Jste hodil ji jednou a všechny věci, které se stalo? Měli jsme Toshiba A30 asi před 5 lety (1300 libra ex displej - wow), které jsem spadl z výšky asi něco hrudi jako rok poté, co jsme to. Napájecí kabel byl zapojen v té době, a uvnitř pin zásuvka odmlčela, tak to nebude zdarma, ale ono pracoval citlivý do baterie běžel dolů. Před několika týdny jsem pájené nové zásuvky do něj. Své dobré jako nové! Kromě trhliny v ní na zádech. Ale to nevadí. Používám ji pro školní práci hned. |
|
| |||
| |||
| Některé notebooky jsou postaveny mnohem silnější než ostatní, a Alienware notebooky nejsou postaveny na pevnost, jsou stavět po moci, a docela ofternly, dvě nevypadají, že stát dohromady. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Potřebuju to cizinec / alienware případě! | Xeon | Případy & Napájecí zdroje | 3 | 1. Září 2008 04:00 |
| Alienware barebones. | Neumann | Případy & Napájecí zdroje | 2 | 24. dubna 2008 14:36 |
| Alienware Area 51 M9750 | Macmac508 | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 5. ledna 2008 10:07 |
| Alienware! | alistaircampbell | Obecné Hardware Chat | 9 | 20. Září 2007 03:51 |
| Alienware Zavádecí Problémy | MikeH | Obecné Hardware Chat | 2 | 3. Září 2007 10:17 |
| Thread Nástroje | |
| |