![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γι 'αυτό ακριβώς διέταξε αυτό το πράγμα που έχεις εδώ και πολύ γρήγορα, ώστε έχω αποφασίσει να κάνει μια μικρή κριτική για αυτό: P Συμβολή στην φόρα ένα Lil'. Ναυτιλία: Παρήγγειλα m15x δεν μου καιρό πριν και μετά την ανάγνωση τρομακτικές ιστορίες των μηνών της ναυτιλίας φορά ήμουν συγκλονισμένος για να δείτε τις νάρκες φθάνουν μέχρι λίγο μετά την παραγγελία. Όταν ήρθε εδώ, φυσικά, ήταν πηδά με χαρά Απλά βλέποντας ότι η μαζική έλξη φορτηγού και ο εργαζόμενος βήμα και τραβήξτε έξω ένα κουτί με το λογότυπο alienware σε έκανε να σαλιαρίζω. Μετά το άνοιγμα του κουτιού, που διέρχεται από 5 τόνοι χαρτιού και τυλίξτε φούσκα i τελικά να έχεις ένα μικρό μαύρο κουτί, i ανοίγει γρήγορα και να μειωθεί το laptop ![]() Τέλος της ιστορίας Γι 'αυτό έστειλε πίσω για επισκευή, όταν έπεσε πάνω μου σκληρών λόγο η καρδιά μου μόλις βυθίστηκε σε στήθος μου, ήμουν να φοβάται να κοιτάξουμε στο εσωτερικό αφού άκουσα το κρακ. Ας πούμε μόνο .. το πληκτρολόγιο είχε μόλις πλήκτρα, η οθόνη ήταν πυρολυμένων με τα μέσα και μπόρεσα να δω την κάρτα γραφικών μόνο χτυπητός σε μένα με την διαφορά στην γωνία του touch pad. Ευτυχώς, νόμιζαν ότι ήταν μια ναυτιλιακή πρόβλημα και είμαι τώρα με ανυπομονησία άλλο δύο εβδομάδες για να επανέλθω. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι πιο προσεκτικός αυτή τη φορά. -Eltoc
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
rearly σας πρέπει να είναι πιο προσεκτικής. αλλά είναι μια καλή δουλειά, νόμιζαν ότι ήταν μια ναυτιλιακή πρόβλημα Το σύστημά μου: Πρώτο OC
|
|
| |||
| |||
| Πραγματικά, θα έπρεπε, αλλά περίπου 2 ώρες αργότερα ήμουν πλάκα γι 'αυτό: P Όταν κάνω την μετέτρεψε για λίγο σε "τεστ" Άκουσα τους οπαδούς έλα, χαμηλό pitched τρίξιμο τότε ένα μικρό σπινθήρα που προήλθε από το βύσμα ακουστικών και είναι απενεργοποιημένο. Δεν έχω ιδέα πώς συνέβη αυτό xD Επίσης! Εδώ έρχεται το καλύτερο πράγμα, ήμουν στο τηλέφωνο περίπου 10 λεπτά μετά το έγραψα αυτό, που ηχεί πίσω και μου είπε θα πάρετε μια ελεύθερη τσάντα μεταφοράς και ένα καπέλο! Όλα επειδή πίστευα ότι ήταν εκεί σφάλμα. Δεν θα υποφέρουν περισσότερο κακό καπέλα! Το καπέλο έχει μάτια που KEEP YOUR HEAD COOL!
__________________ Laptop Alienware Area-51 M15x: Intel ® Core ™ 2 Duo T9300 8800M GTX Ω 4gig 800MHz RAM, και ένα Iphone |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| Για το τι θ payed δεκάρα για το φορητό υπολογιστή (που έσπασε i) Ελπίζω το καπέλο έχει ένα καταραμένο laptop χτισμένο από αυτή!
__________________ Laptop Alienware Area-51 M15x: Intel ® Core ™ 2 Duo T9300 8800M GTX Ω 4gig 800MHz RAM, και ένα Iphone |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Λυπάμαι για ό, τι είναι κατά βάση φλόγα αλλά Eltoc είστε απίστευτα άκυρα.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Krlll βρίσκεται μόλις 2 χρόνια μεγαλύτερός μου και να είμαι aver £ 1.100 νέων PC μέσα σε λίγες εβδομάδες. Ωστόσο, έχω και εγώ να πληρώσω για όλα αυτά εγώ: ( |
|
| |||
| |||
| Ουάου. Μπορείτε έπεσε μια φορά και όλα αυτά έγινε; Είχαμε ένα Toshiba A30 περίπου πριν από 5 χρόνια (£ 1300 εκ απεικόνιση - wow) το οποίο έπεσε από ύψος περίπου στο στήθος κάτι σαν ένα χρόνο μετά θα έχεις. Το καλώδιο ρεύματος που είχε συνδεθεί κατά το χρόνο, και η καρφίτσα μέσα διέκοψε την πρίζα, ώστε να μην εισπράττουν, αλλά εργάστηκε πρόστιμο μέχρι την μπαταρία έτρεξε κάτω. Δυο εβδομάδες πριν Ι κασσιτεροκολλημένα μια νέα υποδοχή ρεύματος σε αυτό. Καλό είναι ως νέο! Εκτός από ένα ρήγμα σε αυτό στην πλάτη. Αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Θα το χρησιμοποιούν για σχολική εργασία τώρα. |
|
| |||
| |||
| Μερικοί φορητοί είναι χτισμένο πολύ ισχυρότερη από ό, τι άλλες, και Alienware laptops δεν είναι κατασκευασμένες για δύναμη, έχουν αξιοποιήσει για την εξουσία, και πολύ ofternly, τα δύο δεν φαίνεται να συμβεί μαζί. |