![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na taj način ja pravedan je naručio ovu stvar i je dobio Internet ovdje vrlo brzo tako da sam odlučio napraviti malo osvrt na to: P Doprinose forum Lil '. Dostava: Ja naručio moje m15x ne tako davno i nakon čitanja horor priče mjeseci od dostave put sam bio šokiran da vidi moje doći tako ubrzo nakon naručivanja. Kada je došla ovdje i, naravno, bili su skakanje s oduševljenjem Samo viđenje taj teretne masivni podići i radnik iskorači i izvaditi kutija s Alienware logo na me vješanje. Nakon otvaranja kutije, ide do 5 tona mjehur zamotati i papira ja napokon je dobio za malo crne kutije, ja brzo otvorila i pala laptop ![]() End of story Pa sam poslao nazad za popravak, kad ja pala na moj tvrdo pod moje srce samo je potonuo u moje grudi, ja bila prepala da izgledaju iznutra nakon što sam čuo prasak. Dozvoljava pravedan reći .. tipkovnica je jedva bilo koje tipke, ekran je bio napukao po sredini i ja mogao vidjeti grafička kartica samo bulji u mene kroz prazninu u kutu touch slabljenja. Srećom su mislili da je plovidba problem i ja sam sada željno čeka još par tjedana za to da se vrati. Nadam se ja htijenje biti više pažljivi ovaj put. -Eltoc
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
rearly te bi trebao biti opreznije. ali to je dobar posao su mislili da je problem plovidba My System: Prvo OC
|
|
| |||
| |||
| I stvarno bi trebao, ali oko 2 sata kasnije sam se šale o tome: P Kada sam ga okrenuo na samo "test" Čuo sam fanovi dolaze na, niske razapeo pucketanje onda mala iskra došla iz slušalice i isključen. Nemam pojma kako se to dogodilo xD Također! Ovdje dolazi najbolja stvar, bio sam na telefon oko 10 minuta nakon što sam je pisao, oni najniži leđa i rekao mi da ću dobiti slobodan nositi torbu i šešir! Svi jer su mislili da je tu greška. Nema više ću trpjeti loše šešira! HAT IMA mreža za držati tvoj HEAD COOL!
__________________ Laptop Alienware Area-51 M15x: Intel ® Core ™ 2 Duo T9300 8800M GTX 4gig 800mhz ram oh, i iphone |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| Jer ono što ja plaćeni za osuditi laptop (kojeg sam prekinula) Nadam se da ima šešir prokleti laptop ugrađeni u nju!
__________________ Laptop Alienware Area-51 M15x: Intel ® Core ™ 2 Duo T9300 8800M GTX 4gig 800mhz ram oh, i iphone |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Žao što je u osnovi zaslijepljujući ali si nevjerojatno Eltoc pobrkan.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Krlll on je samo 2 godine mlađa od mene, a ja sam uzimajući tvrditi £ 1.100 novih računala u roku od nekoliko tjedana. No ja moram platiti za to sve sebi: ( |
|
| |||
| |||
| Wow. Vi ste ga jednom pala i sve stvari koje se dogodilo? Imali smo Toshiba A30 o prije 5 godina (1.300 £ from zaslon - vau), koji sam pao s visine prsa o nečemu kao što je godinu dana nakon što smo ga dobili. Naponska žica je čep in u to vrijeme, a unutar pin utičnica razbio off, tako da ne bi naboj, ali to izrađen prekid dok baterija ran down. Par tjedana sam lemljeni novu utičnicu u nju. Njegova dobra kao nova! Osim pukotine u njemu na leđa. Ali to ne smeta. Ja ga koristiti za vrijeme školskog rada. |
|
| |||
| |||
| nekih laptopa su izgradili puno jači od drugih, pa Alienware prijenosna računala nisu izgrađena za snagu, oni se graditi za vlast, i sasvim ofternly, dva ne činiti se to dogoditi se zajedno. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Trebam OVAJ stran / alienware slučaju! | Xeon | Cases & Power Supplies | 3 | 1. rujan 2008 04:00 |
| Alienware barebones. | Neumann | Cases & Power Supplies | 2 | 24. travanj 2008 14:36 |
| Alienware Area 51 M9750 | Macmac508 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 1 | 5. siječanj 2008 10:07 |
| Alienware! | alistaircampbell | General Hardware Chat | 9 | 20. Ruj 2007 03:51 |
| Alienware Boot Problemi | MikeH | General Hardware Chat | 2 | 3. rujna 2007 10:17 |
| Thread Tools | |
| |