![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szóval én csak ezt a dolgot, és elrendelte, hogy van itt nagyon gyorsan ezért úgy döntöttem, hogy egy kis ismertetőt is: P Hozzájárulás a fórumok egy lil '. Szállítás: Rendeltem én m15x nem is olyan régen, és miután elolvastad rémtörténetek hónapok idö voltam döbbenve, hogy én így nem sokkal azután érkezett rendelés. Amikor én jöttem ide, persze, volt ugrás az öröm Csak amikor látta, hogy hatalmas teherautó húzza fel, és a munkavállaló kilép, és húzza ki a dobozt a Alienware logó engem nyáladzik. Megnyitása után a doboz, megy keresztül 5 tonna buborék betakar és a papír végül kapott egy kis fekete doboz, gyorsan kinyitotta, és leesett a laptop ![]() Történet vége Tehát én, hanem visszaküldte azt a javításhoz, mikor én leesett ez-ra az én szívem keményfa padlóra rogyott, csak a mellemben, én volt, hogy féltem, hogy vizsgálja meg belülről, miután meghallgatta a kiváló. Lehetővé teszi, hogy csak mondom .. A billentyűzet már alig kulcsok, a képernyőn keresztül is repedt a középső és láttam, hogy a grafikus kártya, csak bámult rám át a szakadék a sarokban a touch pad. Szerencsére azt hittem, hogy egy hajózási probléma, és én már türelmetlenül várja egy-két hetet, hogy jöjjön vissza. Remélem lesz több óvatos ebben az időben. -Eltoc
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
Ön rearly kellene gondosan. de ez egy jó munkahely, hogy azt hitte, hogy egy hajózási probléma My System: Először OC
|
|
| |||
| |||
| Tényleg kell, de kb 2 órával később Csak vicceltem róla: P Mikor én bekapcsolta csak a "teszt" Hallottam a rajongók ugyan már, a mélypontot, majd pattogó kis szikra jött a fejhallgató-csatlakozó, és kikapcsol. Fogalma sincs, hogyan történhetett, hogy az xD Is!! Itt jön a legjobb dolog, én voltam a telefon kb 10 perc után én írtam, akkor vissza felhívott és azt mondta, én akarat kap egy szabad Carry bag és egy kalappal! Mindez azért, mert azt gondolták, hogy ott van hibája. Nincs több fogok szenvedni rossz sapka! A Hat hálószemek megtartani a HEAD COOL!
__________________ Laptop Alienware Area-51 M15x: Intel ® Core ™ 2 Duo T9300 8800M GTX 4gig 800MHz RAM oh, és egy Iphone |
|
| |||
| |||
| Idézet:
|
|
| |||
| |||
| Mert amit én fizetett a rohadt laptop (amit eltörtem) Remélem, hogy a kalap egy rohadt laptop beépített it!
__________________ Laptop Alienware Area-51 M15x: Intel ® Core ™ 2 Duo T9300 8800M GTX 4gig 800MHz RAM oh, és egy Iphone |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sajnálom, ami alapvetően lángoló de Eltoc akkor hihetetlenül elrontott.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| Krlll ő csak 2 évvel fiatalabb nálam, és kapok aver £ 1.100 új PC néhány héten belül. Én azonban ki kell fizetniük mindent magam: ( |
|
| |||
| |||
| Wow. Elvesztette egyszer és minden ilyesmit történt? Volt egy Toshiba A30 körülbelül 5 évvel ezelőtt (1.300 £ ex kijelző - wow), amit-ról mellkas magasságban olyasmi, mint egy évvel azután, hogy megkapta. A tápkábel volt dugva abban az időben, és a pin belül foglalat letört, így azt nem terheli, de jól működött, amíg az akkumulátor futott le. Pár héttel ezelőtt forrasztott új konnektorokat bele. A jó, mint az új!! Eltekintve egy kiváló benne a hátulján. De ez nem számít. ÉN használ ez az iskolai munka most. |
|
| |||
| |||
| Egyes laptopok beépített sokkal erősebb, mint mások, és az Alienware laptopok nem épült erő, ők építenek a hatalomért, és elég ofternly, a kettő nem úgy tűnik, hogy együtt történik. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Kell ez idegen / alienware ügy! | Xeon | Cases & Power Supplies | 3 | 1. Szeptember 2008 04:00 |
| Alienware barebones. | Neumann | Cases & Power Supplies | 2 | 24. április 2008 14:36 |
| Alienware Area 51 M9750 | Macmac508 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 1 | 5. január 2008 10:07 |
| Alienware! | alistaircampbell | Általános fémáru Chat | 9 | 20. Szeptember 2007 03:51 |
| Alienware Boot Problémák | MikeH | Általános fémáru Chat | 2 | 3. Szeptember 2007 10:17 |
| Téma eszközök | |
| |