![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אז אני פשוט דרש את זה, וזה מאוד יש כאן כל כך מהר אני כבר החלטתי לעשות קצת סקירה על זה: P לתרום לפורום ליל א '. משלוח: הזמנתי m15x שלי לפני זמן לא רב לאחר קריאת סיפורי האימה של חודשי משלוח הזמן הייתי המום לראות את שלי כל כך מגיע זמן קצר לאחר הזמנתם. כאשר זה הגיע אני כאן כמובן, היו לקפוץ עם לענוג רק לראות כי משאית מסיבי לעצור את העובד שלב ו לצאת החוצה של תיבת alienware עם הלוגו על גרם לי להזיל ריר. לאחר שפתח את התיבה, עוברים 5 tonnes להתבעבע מעטה של נייר ו סוף סוף אני צריך קצת שחור התיבה, אני במהירות פתחתי אותו לשחרר את הנייד ![]() סוף הסיפור אז שלחתי את זה בחזרה עבור תיקונים, כאשר אני מתנתק hardwood שלי היא על גבי הרצפה את ליבי רק sank לתוך החזה שלי, הייתי מפחדת כדי להסתכל פנימה, לאחר ששמעתי את הסדק. מאפשר רק אומר .. המקלדת בקושי היה כל המפתחות, המסך היה מפוצץ דרך באמצע ואני יכול לראות רק את כרטיס המסך בולט ב לי לעבור את הפער ב הפינה של מגע כרית. למזלנו הם חשבו שזה משלוח הבעיה ואני ממתינה כעת eagerly עוד כמה שבועות עד שהיא תחזור. כולנו תקווה כי אני אהיה יותר זהיר הפעם. -Eltoc
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
rearly אתה צריך להיות יותר carefull. אבל עבודה טובה הם חשבו שזה משלוח בעיה המערכת שלי: OC ראשון
|
|
| |||
| |||
| אני באמת צריך, אבל לגבי 2 שעות מאוחר יותר הייתי צוחק על זה: P כאשר אני הפעלתי את זה רק כדי "לבדוק" שמעתי את אוהדי קדימה, נמוך זפוף crackling ואז הגיע הניצוץ קטן מן אזנית ג 'ק והיא החלפת הנחה. אין לי מושג איך זה קרה XD כמו כן!! הנה מגיע הדבר הטוב ביותר, הייתי בטלפון בערך 10 דקות אחרי שכתבתי את זה, הם שלב אחורה ואמר לי שאני אקבל חינם לסחוב את התיק ואת הכובע! הכל בגלל שהם חשבו שזה היה שם פגם. לא יהיה יותר רע, אני סובל כובעים! HAS MESHES Hat על מנת לשמור את הראש שלך מגניב!
__________________ Laptop Alienware Area-51 M15x: Intel ® Core ™ 2 Duo T9300 8800M GTX 4gig 800mhz רם או, ו Iphone |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
|
|
| |||
| |||
| בשביל מה אני payed עבור לעזאזל הנייד (אשר שברתי) אני מקווה את הכובע יש לעזאזל הנייד בנוי לתוך זה!
__________________ Laptop Alienware Area-51 M15x: Intel ® Core ™ 2 Duo T9300 8800M GTX 4gig 800mhz רם או, ו Iphone |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מצטער על מה בעצם הוא לוהט אבל Eltoc אתה unbelievably מפונק.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
|
| |||
| |||
| Krlll הוא רק 2 שנים צעיר ממני ואני מקבל aver £ 1100 של המחשב החדש בתוך מספר שבועות. עם זאת יש לי לשלם עבור כל זה לעצמי: ( |
|
| |||
| |||
| וואו. אתה שהפלת את זה פעם אחת וכל הדברים האלה קרה? היה לנו Toshiba A30 בערך 5 שנים (1300 £ לשעבר תצוגה - וואו) אשר אני ירד מ לגבי גובה החזה משהו כמו שנה אחרי יש לנו את זה. הכוח היה פקוק חבל על הזמן בבית, ואת הקוד הסודי בתוך שבר את ארובת העין, ולכן הוא לא אחראי, אבל זה עבד מצוין עד הסוללה רץ למטה. לפני כמה שבועות אני מולחם חדשה כוח לתוך שקע זה. שלה טוב כמו חדש! מלבד סדק בו בגב. אבל זה לא משנה. אני משתמש בו כעת עבודה לבית הספר. |
|
| |||
| |||
| כמה מחשבים ניידים בנויים חזק הרבה יותר מאחרים, Alienware ואת המחשבים הניידים אינם בנויים על כוח, הם בונים על כוח, וכן די ofternly, שני לא נראה לקרות ביחד. |