![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taigi aš tiesiog užsisakyti šį dalyką ir čia patekome labai greitai, todėl aš nusprendžiau padaryti šiek tiek nuomonę apie jį: P Prisidėti Forumai Lil '. Pristatymas: Aš užsisakyti mano m15x ne taip seniai ir po svarstymo Baisuokliai mėnesių laivybos metu buvau priblokštas, kad pamatyti mano atvyksta, kad netrukus po užsakymo. Kai jis atėjo čia aš, žinoma, buvo šokinėja iš džiaugsmo Tiesiog matome, kad masiškai sunkvežimis atsigriebti ir darbuotojo išeiti ir ištraukti dėžutė su Alienware logotipu mane drool. Po atidarymo lange išgyvena 5 tonų bubble wrap ir popieriaus I finally got to maža juoda dėžutė, aš greitai atidaryti jį ir nukrito nešiojamas ![]() Istorijos pabaiga Ir aš pasiuntė jį atgal už remontą, kai jis nukrito ant mano hardwood floor mano širdis tiesiog pasinerti į savo krūtinę, man buvo baisu žiūrėti viduje, kai aš girdėjau įtrūkimai. Lets just say .. klaviatūra jau beveik visus mygtukus, ekrane buvo krekingo per vidurį ir galėjau pamatyti video korta tik žiūri į mane ir su Touch Pad kampe spragą. Laimei, jie manė, kad laivybos problemą, ir aš nekantriai laukia dar pora savaičių, kad galėtų grįžti. Tikimės, kad būsiu atidesnis šį kartą. -Eltoc
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
Jūs rearly turėtų būti labiau atidūs. bet tai geras darbas jie manė, kad laivybos problema Mano sistema: Pirma OC
|
|
| |||
| |||
| Man labai reikia, bet apie 2 valandas, vėliau buvau juokauja apie tai: P Kai aš pasuko jį tiesiog "bandymas" Aš girdėjau ventiliatoriai Come on, Žemo dažnio spirgučių tada mažųjų kibirkštinio atėjo iš ausinių ir jis išjungtas. Ne idėja, kaip kad nutiko xD Pat! Here Comes geriausias dalykas, man buvo ant telefono maždaug 10 minučių po to, kai aš ją parašė, jos skersinis ir atgal man pasakė, gausiu nemokamai vykdyti maišą ir kepurės! Visi, nes jie manė, kad ten buvo kaltas. Ne daugiau Aš kenčia nuo blogos kepurės! HAT PRIĖMĖ akių Kad jūsų galvos COOL!
__________________ Laptop Alienware Area-51 M15x: Intel ® Core ™ 2 Duo T9300 8800M GTX 4gig 800MHz RAM oh, ir IPhone |
|
| |||
| |||
| Citata:
|
|
| |||
| |||
| Už ką kreipiamas į Damn laptopo (kuris man kilo) Tikiuosi hat turi Damn nešiojamas pastatyti į jį!
__________________ Laptop Alienware Area-51 M15x: Intel ® Core ™ 2 Duo T9300 8800M GTX 4gig 800MHz RAM oh, ir IPhone |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Atsiprašau už tai, kas iš esmės yra liepsna, bet Eltoc esate neįtikėtinai sugedęs.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Krlll jis tik 2 metų jaunesnis už mane ir gaunu aver £ 1.100 į naują kompiuterį per kelias savaites. Tačiau aš turiu mokėti už visa tai sau: ( |
|
| |||
| |||
| Wow. Jūs atsisakyta jį vieną kartą ir visiems, kad kita nutiko? Mes turėjome "Toshiba A30 maždaug prieš 5 metus (£ 1.300 ex Display - Wow), kurį aš sumažėjo nuo maždaug krūtinės aukštyje maždaug po metų mes turime jį. Maitinimo laidas buvo prijungtas prie laiko, o viduje lizdo PIN nutraukė, todėl ji negali imti, bet ji dirbo gerai, kol baterija pakrypsta. Keletą savaičių atgal aš užlydytus nauja elektros jungties į jį. Jo geras, kaip naujas! Be joje įtrūkimai ant nugaros. Bet tai nėra svarbu. Aš jį naudoti mokykloje dirba dabar. |
|
| |||
| |||
| kai kurie nešiojamieji kompiuteriai yra pastatyta daug kartų stipresnis nei kiti, ir Alienware nešiojamieji kompiuteriai yra ne pastatyti stiprumą, jie yra pastatyti už galią, ir gana ofternly, du, neatrodo, kad vyksta kartu. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Noriu, kad užsienietis / Alienware atveju! | Xeon | Cases & Power Supplies | 3 | 1 rugsėjis 2008 04:00 |
| Alienware Barebone. | Neumann | Cases & Power Supplies | 2 | Balandis 24, 2008 14:36 |
| Alienware Area 51 M9750 | Macmac508 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 1 | 5 sausis 2008 10:07 |
| Alienware! | alistaircampbell | General Hardware Chat | 9 | 20 rugsėjis 2007 03:51 |
| Alienware boot problemos | MikeH | General Hardware Chat | 2 | 3 rugsėjis 2007 10:17 |
| Temos įrankiai | |
| |