![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Więc po prostu zamówić tę rzecz, a tu mamy bardzo szybko, więc już postanowił zrobić mały przegląd na to: P się do forum A Lil '. Wysyłka: I zarządził mój m15x nie dawno temu i po przeczytaniu opowiadań grozy miesięcy żeglugi czasu i był wstrząśnięty, aby zobaczyć kopalni przybywają tak krótko po zamówieniu. Kiedy przyszedł tutaj i oczywiście były skoków z radością Po prostu widzę, że masowe ciągnąć ciężarówki i pracownik krok i wyciągnij jedno pole z Alienware logo mnie bzdurzyć. Po otwarciu pudełka, będzie do 5 ton bubble wrap i papier i wreszcie trafił do nieco black box, i szybko otworzyć go i spadł laptop ![]() End of story Więc wysłałem go do naprawy, kiedy to spadła na drewnianej podłodze mojego serca tylko zatonął w mojej klatce piersiowej, byłem przestraszony, aby spojrzeć wewnątrz i po wysłuchaniu roztrzaskać. Lets just say .. klawiatury miał zaledwie jakichkolwiek klawiszy, ekran był pęknięty w środku i będę mógł zobaczyć karty graficznej tylko na mnie za pośrednictwem luki w rogu dotyk manipulatora. Na szczęście oni mysleli było wysyłki problemu i jestem teraz z niecierpliwością oczekuje na kolejne kilka tygodni, aby wrócić. Mam nadzieję, że będę bardziej ostrożny tym razem. -Eltoc
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
Ci rearly należy zachować ostrożność więcej. ale jest to dobra praca, myśleli było wysyłki problem My System: Pierwsze OC
|
|
| |||
| |||
| Naprawdę powinienem, ale o 2 godziny później Żartowałem o niej: P Gdy i to się tylko na "test" usłyszałem fanów spokój, niski rozbił skwarek następnie mała iskra pochodziło z gniazda słuchawek i wyłączony. Nie mam pojęcia jak to się stało xD Również! Here comes the best thing, byłem na telefon około 10 minut po Napisałem to, że szczebel i powiedział do mnie z powrotem i będzie wolny nosić kapelusz i torebkę! Wszystkie myśli, bo to nie wina. Nie będzie więcej i cierpią złe kapelusze! THE HAT STANOWI Oczka do Keep Your Head COOL!
__________________ Laptop Alienware Area-51 M15x: Procesor Intel ® Core ™ 2 Duo T9300 8800M GTX 4gig 800MHz RAM oh, i Iphone |
|
| |||
| |||
| Cytat:
|
|
| |||
| |||
| Do what i payed dla damn laptopa (co Zbiłem) Mam nadzieję, że kapelusz ma wbudowane w laptop damn it!
__________________ Laptop Alienware Area-51 M15x: Procesor Intel ® Core ™ 2 Duo T9300 8800M GTX 4gig 800MHz RAM oh, i Iphone |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Przepraszamy za to, co jest zasadniczo opalenie ale Eltoc jesteś niesamowicie spoilt.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| Krlll on tylko 2 lata młodszy ode mnie i I'm getting zaręczać £ 1100 nowego komputera w ciągu kilku tygodni. Jednak ja muszę zapłacić za to wszystko sam: ( |
|
| |||
| |||
| Wow. You dropped to raz, a wszystkie rzeczy, które się stało? Mieliśmy Toshiba A30 około 5 lat temu (£ 1300 ex wyświetlacz - wow), który spadł z wysokości klatki piersiowej o coś podobnego do roku po to mamy. Kabel zasilający został podłączony w czasie, a wewnątrz pinowe gniazda broke off, więc nie będzie opłat, ale pracował grzywny do baterii pobiegł w dół. Kilka tygodni temu przylutowane nowego gniazda zasilania do niego. Jego dobre jak nowe! Oprócz roztrzaskać w nim na powrót. Ale to nie ma znaczenia. Używam go do pracy szkoły teraz. |
|
| |||
| |||
| niektóre laptopy są budowane wiele silniejszy niż inne, a Alienware laptopów nie są zbudowane na siłę, są one budować dla elektrowni, a całkiem ofternly, dwa wydają się nie stało razem. |
![]() |
|
| Zakładki |