![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak som si objednal túto vec, a to máme tu veľmi rýchlo tak som sa rozhodol urobiť malú recenziu na to: P Prispievať do fór jeden lil '. Námorná doprava: Objednal som môjho m15x nedlouho pred a po čítaní hororových príbehov mesiacov prepravnej doby, kedy som bol šokovaný vidieť moje dospieť tak krátko po objednaní. Keď sa to stalo aj tu samozrejme bolo skákanie s rozkoš Prostě vidět, že masívne kamión vytiahnuť a pracovník vystúpte a vytiahnite jedna škatuľa s Alienware logo na mě slintat. Po otvorení krabice, cez 5 ton bublinkové fólie a papier som konečne dostal do trochu čierna skrinka, aj rýchlo otvoril ju a spadol na laptop ![]() Koniec príbehu Tak som ho poslal späť na opravy, keď som spadol ju na mojej tvrdej podlahe moje srdce jednoducho potopil do mojej hrudi, bol som na strach pozrieť sa dovnútra i potom, čo počul crack. Umožňuje len povedať .. klávesnice mala sotva žiadne kľúče, displej bol krakované cez stredné a bolo vidieť aj na grafickej karte len hľadia na mňa cez priepasť v rohu dotykové podložky. Našťastie si myslela, že to bol dopravný problém a ja som teraz netrpezlivo čakajú na ďalšie dva týždne na to, aby sa vrátil. Dúfam, že budem dávať pozor tejto doby. -Eltoc
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
Vám rearly by mal byť viac opatrný. ale je to dobrá práca si myslela, že to bol dopravný problém Môj systém: Prvé OC
|
|
| |||
| |||
| Naozaj by mal, ale asi 2 hodiny, neskôr aj na to bol vtip: P Keď som sa ho len na "test" Počul som, že fanúšikovia prídu na nízkej prenikavý praskot potom malá iskra prišla z slúchadlový jack a je vypnutý. Nemám potuchy, ako sa to stalo xD Tiež! Tu je tá najlepšia vec, bol som na telefóne asi 10 minút potom, čo som napísal, že priečka späť a povedal mi, že dostanete zadarmo nosiť tašku a čiapku! Všetci, pretože si myslela, že tam bola chyba. Nie viac budú trpieť aj zlé klobúky! Klobúk MÁ oka, aby sa vaše HEAD COOL!
__________________ Laptop Alienware Plocha-51 M15x: Intel ® Core ™ 2 Duo T9300 8800 GTX 4giga 800MHz RAM oh, a iphone |
|
| |||
| |||
| Citácia:
|
|
| |||
| |||
| Za to, čo aj nocľah pre zatratenie notebooku (ktorý aj zlomil) Dúfam, že klobúk má zatraceně notebook postavený na to!
__________________ Laptop Alienware Plocha-51 M15x: Intel ® Core ™ 2 Duo T9300 8800 GTX 4giga 800MHz RAM oh, a iphone |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ospravedlňujeme sa za to, čo je v podstate planoucí ale Eltoc ste neuveriteľne rozmazlené.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| Krlll, že je to len 2 roky mladšie ako ja a mám dostať aver £ 1100 nových PC v priebehu niekoľkých týždňov. Avšak já musím platiť za to sám: ( |
|
| |||
| |||
| Wow. Tie klesli to raz a všetky veci, ktoré sa stalo? Mali sme Toshiba A30 asi 5 rokmi (1300 libra ex displej - wow), ktoré som spadol z výšky asi hrudi niečo ako rok po tom, čo sme to. Napájací kábel je pripojený priamo na čas, a pin vnútri socket zlomil off, tak by to nebolo zadarmo, ale fungovalo to pokuta až do batérie běžel nadol. Pár týždňov som spájkované nové zásuvky do neho. Jeho dobré, ako nový! Okrem crack v nej na chrbte. Ale to nevadí. Používam ju pre školskú prácu hned. |
|
| |||
| |||
| Niektoré notebooky sú postavené oveľa silnejšie ako iné, a Alienware notebooky nie sú postavené na sile, sa stavať o moc, a docela ofternly, dva nezdá sa, že sa stalo spolu. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Potřebuju to cudzinec / Alienware prípad! | Xeon | Prípady & Napájacie zdroje | 3 | 1. September 2008 04:00 |
| Alienware barebones. | Neumann | Prípady & Napájacie zdroje | 2 | 24. apríla 2008 14:36 |
| Alienware Area 51 M9750 | Macmac508 | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 5. januára 2008 10:07 |
| Alienware! | alistaircampbell | Všeobecné Hardware Chat | 9 | 20. September 2007 03:51 |
| Alienware Zavádzacia Problémy | MikeH | Všeobecné Hardware Chat | 2 | 3. September 2007 10:17 |
| Thread Tools | |
| |