![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Па сам наручио само ово и то је овде врло брзо па сам одлучио направити малу рецензију то: П допринети форуми један лил '. Достава: Сам наручио моје м15кс не давно и након читања хорор приче месеци схиппинг пут сам била шокирани да видите моје тако стићи убрзо након наручивања. Када је дошла овде и, наравно, било је скакање са усхитити Само да видим масивним камион зауставити се и радник искорачи и извадити један оквир са алиенуаре лого на ме балавити. Након отварања кутије, идући кроз 5 тона пјенушати пресавијање папира и ЈА напокон је добио за мало црне кутије, и брзо отворила и пао на лаптоп ![]() Крај приче Па сам га послао назад за поправке, када сам пао је на поду моје тврдо срце моје само потонуо у мој ковчег, био сам на препала да изгледају изнутра након што сам чуо прасак. Дозвољава само реците .. тастатура је једва било које тастера, екран је напукао по средини и сам могао видети на графичком картицом само буље у мене кроз празнину у углу на додир за писање. На срећу они мислили да је то била купац проблем и ја сам сада жељно чекају други пар недеља за то да се врати. Надам се да ћу бити више пажљиви овом тренутку. -Елтоц
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
реарлы вам треба више царефулл. али је добар посао су мислили да је то била купац проблем Мы Сыстем: Прво ОЦ
|
|
| |||
| |||
| ЈА стварно треба, али око 2 сата касније сам био шаљив о томе: П Кад сам окренуо га на само "тест" чујете обожаватељи хајде, ниску утаборише пуцкетање онда мало Искра дошла из слушалица утичница и искључен. Немам појма како се то догодило КСД Такође! Овде долази најбоља ствар, био сам на телефон око 10 минута након што сам то написао, они пречага леђа и рекао ми да ће се добити бесплатно носити шешир и торбу! Јер су сви мислили да је ту грешка. Нема више ћу трпити лоше капе! Шеширу ИМА мрежа задржати главу ЦООЛ!
__________________ Лаптоп Алиенуаре Ареа-51 М15кс: Интел ® Цоре ™ 2 Дуо Т9300 8800М ГТКС 4гиг 800мхз рам ох, и ипхоне |
|
| |||
| |||
| Куоте:
|
|
| |||
| |||
| За оно што сам доврага плаћени за лаптоп (који сам разбила) Надам се да има шешир проклети лаптоп уградили у то!
__________________ Лаптоп Алиенуаре Ареа-51 М15кс: Интел ® Цоре ™ 2 Дуо Т9300 8800М ГТКС 4гиг 800мхз рам ох, и ипхоне |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Жао што је у основи заслијепљујући али си невероватно Елтоц побркан.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Крллл он је само 2 године млађа од мене и ја сам узимајући тврдити £ 1.100 нових рачунара у року од неколико недеља. Ипак ЈА донт морати да плате за све то ја: ( |
|
| |||
| |||
| Уоу. Ви испао је некад ствари и све што се догодило? Ми смо имали Тосхиба А30 око 5 година (1300 £ екс дисплаы - Уоу), који сам испао из шкриња о висини нешто као година након што смо га добили. Снага кабл је прикључен на време, а пин унутар фасунг продријеше офф, тако да не би наплатити, али то је радила у реду док се батерија еарлы доун. Пар недеља сам лемљени нову моћ утичницу у њу. Његов добар као нови! Осим пукотине у њему на леђа. Али то не смета. Ја га користим за школски рад сада. |
|
| |||
| |||
| неки лаптоп изграђене су пуно јачи од других и Алиенуаре лаптоп нису изграђена за снагу, они се градити за власт, и прилично офтернлы, два не чинити се то десити заједно. |