![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| So i just şey sipariş ve burada çok hızlı bu yüzden küçük bir inceleme yapmaya karar verdik: P Sözlüğe forumları got to a lil '. Sipariş: Ben m15x değil uzun önce ve düzenli zaman i nakliye ve aylık korku hikayeleri okuduktan sonra benim de kısa sipariş sonra gelmesi görmek için şok oldu. Ne zaman burada elbette i zevk ile atlama böyleydiler Sadece madem ve işçi dışarı adım yukarı çekin ve beni saçmalamak yapılan alienware logolu bir kutuyu çekin kamyon büyük. , Kutu açma gidiyor bubble wrap ve kağıt i 5 ton üzerinden sonra nihayet küçük bir kara kutu, i hızla açtı ve dizüstü düştü var ![]() Hikayenin sonu So i geri onarımlar için, ne zaman ahşap döşeme kalbim üzerine sadece benim göğüs içine gömüldü attı gönderdi, i içinde-den sonra i çatlamak duydum bakmak için korkmuş oldu. Lets just say .. klavye, ekran orta ve i ile kırık olduğu grafik kartı sadece bana touch pad köşesinde gedikten bakarak görebiliyordum ancak herhangi bir anahtar vardı. Için geri gelmek Neyse ki onlar bir nakliye sorunu ve i olduğunu düşündüm şimdi hevesle hafta başka bir çift bekliyor am. Umarım bu sefer daha dikkatli olacaktır. -Eltoc
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
sen rearly daha dikkatli olmalıdır. ama onlar bir nakliye sorunu olduğunu düşündüm iyi bir iş's Benim Sistemi: İlk OC
|
|
| |||
| |||
| Gerçekten ancak, yaklaşık 2 saat sonra bu konuda şaka idi: P Ne zaman i test sadece "onu döndü" i fanlar hadi, düşük sonra küçük bir kıvılcım kulaklık girişi geldi ve kapalı perdeli çatırtı duydum. Hiçbir fikri nasıl oldu xD De! Burada en iyi şey geliyor, ben yaklaşık 10 dakika sonra ben yazdım, onlar geri basamak ve i ücretsiz alacak bana telefon edildi çanta ve şapka taşıyacak! Tüm çünkü orada hata olduğunu düşündüm. No more i kötü şapkalar yaşayacaktır! ŞAPKA KEEP YOUR HEAD Cool MESHES ETTİ!
__________________ Dizüstü Alienware Area-51 M15x: Intel ® Core ™ 2 Duo T9300 8800M GTX 4gig 800MHz bellek oh, ve iphone |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
|
| |||
| |||
| I lanet dizüstü için ne kazanır, (i) i hat bir lanet dizüstü içine yerleşik olan umut kırdı!
__________________ Dizüstü Alienware Area-51 M15x: Intel ® Core ™ 2 Duo T9300 8800M GTX 4gig 800MHz bellek oh, ve iphone |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hangi temelde yanan ancak Eltoc size inanılmaz nazlı için üzgünüm.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| Krlll sadece 2 yıl var benden daha genç ve bir kaç hafta içinde aver £ 1.100 yeni PC alıyorum. Için tüm kendimi ödemek zorunda Ancak yapmalıyım: ( |
|
| |||
| |||
| Wow. Bir kez ve düştü tüm bu oldu? Biz 5 yıl önce (1.300 £ ex ekran - WoW) Bir yıl sonra onu var gibi hakkında göğüs yüksekliği şeyden hangi düştü hakkında bir Toshiba A30 vardı. Elektrik kablosunu anda takılı, ve soket içindeki pin kesti, bu yüzden şarj olmaz, ama pil kadar iyi çalıştı aşağı koştu. Bir kaç hafta önce ben yeni bir priz lehimli. Onun kadar iyi yeni! Arka içinde bir çatlak dışında. Ama bunun bir önemi yok. Ben okula iş için artık kullanabilirsiniz. |
|
| |||
| |||
| bazı dizüstü bilgisayarlar diğerlerinden daha çok ve güçlü Alienware dizüstü bilgisayarlar gücü inşa edilmemiş, onlar için güç ve oldukça ofternly inşa üretilmiştir, iki birlikte gerçekleşmesi görünmemektedir. |