![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Тому я просто наказав цю справу і він здобув тут дуже швидко, тому я вирішив зробити невеликий огляд по ньому: P Додати в форумах Lil '.
Транспорт: Я замовив m15x не так давно і після читання оповідань жаху місяця судноплавства час я була вражена, побачивши мої прибуття це незабаром після розміщення замовлення. Коли він прийшов сюди я, звичайно, стрибали від радості Просто побачивши, що масові вантажівки підтягти і працівник вийти й витягнути ящик з логотипом Alienware на мене слиною. Після відкриття вікна, проходячи через 5 тонн упаковки міхур і папери я, нарешті, отримали в маленький чорний ящик, я швидко відкрив його і кинув ноутбука ![]() Кінець історії Я послав його назад для ремонту, коли я упустив її на свій паркет моє серце затонув у моїх грудях, я страшно було зазирнути всередину після того як я почув тріск. Давайте просто говорити .. Ледве клавіатурі клавіші, на екрані був зламаний через середину, і я міг бачити відеокарта просто дивився на мене крізь щілину в кутку сенсорної панелі. На щастя, вони подумали, що це проблема судноплавства і я тепер з нетерпінням чекають ще пару тижнів, щоб він повернувся. Сподіваюся, я буду більш ретельно цей час. -Eltoc
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
rearly ви повинні бути більш обережними. але це хороша робота думали, що це проблема судноплавства
Моя система: Перший OC
|
|
|
|||
|
|||
|
Мені потрібно, але приблизно 2 години потому я пожартував про це: P
Коли я повернув його тільки на "перевірити" Я чув, як вентилятори Давай, низковата тріском то маленька іскра прийшли з навушників і він вимкнений. Чи не знаю, як це сталося XD Також! А от краще за все, я говорив по телефону близько 10 хвилин після того, як я написав це, вони дзвонили тому і сказав, що мені буде отримати безкоштовно нести сумку і капелюх! Все тому, що вони думали, що там була помилка. Більше не буду страждати поганий капелюшки! HAT HAS СІТКИ тримати голову COOL!
|
|||
|
|||
|
Цитата:
|
|
|
|||
|
|||
|
За що я виграш через кляту ноутбуці (який я зламав) Я сподіваюся, капелюх має Damn Ноутбук побудований в це!
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Вибачте за те, що в основному Flaming але Eltoc ви неймовірно зіпсований.
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Цитата:
Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
|
|||
|
|||
|
Krlll він усього лише 2 роки молодше мене, і я отримую Aver £ 1100 нових ПК протягом декількох тижнів. Однак я повинна платити за все це собі: (
|
|
|
|||
|
|||
|
Wow. Ви один раз впав і все таке трапилося? Ми Toshiba A30 близько 5 років тому (£ 1300 EX дисплей - WOW), яку я впав приблизно з висоти грудей щось на зразок році, коли ми отримали його. Шнур живлення було підключено у той час, і штифт всередині сокета обірвався, тому він не буде стягувати, але це працювало, поки батареї побігла вниз. Пару тижнів тому я припаяти новий сокет в нього силу. Її добре, як новий! Поряд з тріщиною в неї на спині. Але це не має значення. Я використовую його в школу працювати.
|
|
|
|||
|
|||
|
Деякі ноутбуки побудовані набагато сильніше, ніж інші, і Alienware ноутбуки будуються не на міцність, вони побудують за владу, і цілком ofternly, два, схоже, не відбудеться разом.
|