![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| http://www.amazon.com/Asus-Mobile-In.../dp/B000Y33CVM Има ли някой се опита тези? Има ли лаптоп форум тук? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Всичко, което не е ... Едната е, че първо се направи един! вторият е една казват, е най-добрият! и съм съгласен те са на стойност има пари също!
|
| |||
| |||
| ли го?, когато е вторият излиза? |
|
| |||
| |||
| http://www.geeks.com/details.asp?inv...-WHT-R&cpc=SCH Те са $ 244 на отрепки и мога да гарантирам, че те са и си струва парите. Купих 2 за моите момичета в розово. Уеб камера, безжични и голям живот на батерията. Не режийните на XP, така че те се движи с приличен клип. Да не се получи версия XP те са твърде бавни. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имаше един лаптоп форум, но той имаше смисъл да съм сложил в хардуер с хардуер, лаптоп или върху работния плот.
| |||
| |||
| Мислех, че производителите обикновено замести неуспешно, или при липса на compontents с по-добър компонент. С това се каза, аз не съм намерил (може би просто късмет), че всичките ми покупки на refurbed вещи са много! Това се отнася и за ASUS обиколки мини, че аз, закупени от отрепки. Just My 2 цента. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ремонтирани един елемент не винаги има нещо, заменя или Atleast не всичко, което беше напълно виновен, някои части могат да бъдат заменени, а други просто да се поправи, и ремонтирани части са много по-вероятно да се провали отново скоро от нови части.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Повечето "ремонтирани предмети всъщност са само елементи, които са били DOA. Те се връщат в завода и са ремонтирани като нов, но само на първоначалния купувач получава даден нов лаптоп за времеви ограничения. Други refurbs са например отворени кутии, нежелан връща и т.н. и т.н. и т.н. Мога да кажа, че refurb е имало по-вероятно да не успеят действително от чисто нов - с изключение може да не сте оригиналната гаранция.
|
| |||
| |||
| Отидете на EEE 901 или по-добре. Atom процесор, огромен живот на батерията!
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Harddrive Грешка на зареждащата - "Диск Грешка" "Натиснете произволен клавиш, за да рестартирате" | ashaiba | Общи Хардуер Чат | 6 | 13 Март 2009 15:56 |
| Уил "Служба 95" работи с "Windows XP"? | Raynhawk | Офис Suites & Приложения | 4 | 23rd Feb 2009 17:01 |
| "Compenent" MSINET.OCX "или на неговите зависимости не е правилно регистриран: на | ashprice01 | Общи Софтуер Чат | 1 | 19 ноември 2008 08:01 |
| Не може да се пуснат "Enable" функция "на" в BIOS код CD / DVD. | ashmehta | Лаптопи, Mobiles & текст | 8 | 17 Юни 2008 02:56 |
| Лаптоп не започването, "синтаксиса" или "диск грешка". | aechain | Windows операционни системи | 5 | 24 Jan 2008 15:45 |
| Нишка Инструменти | |
| |