![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| http://www.amazon.com/Asus-Mobile-In.../dp/B000Y33CVM má někdo pokusil tyto? neexistuje žádný notebook fórum tady? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| všechny i bez je ... , že jeden byl první, kdo se! druhý je ten, říkají, je to nejlepší! a souhlasím jsou tam dobré peníze taky!
|
| |||
| |||
| jste to? když je druhý z toho? |
|
| |||
| |||
| http://www.geeks.com/details.asp?inv...-WHT-R&cpc=SCH Jsou $ 244 na Geeks a mohu zaručit, že jsou stejně dobré peníze. Koupil jsem 2 pro moje holky růžově. Webcam, bezdrátových a skvělá životnost baterie. Ne režii na XP tak spustit na slušný klip. Nechápejte XP verze jsou příliš pomalé. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Došlo k notebooku fórum mělo smysl, ale je to jen dát hardwaru s hardware, notebook nebo desktop.
| |||
| |||
| Myslela jsem si, že výrobci obvykle nahradit nepodařilo, nebo není-li compontents s lepším složky. Se, že je řekl jsem našel (snad jen náhoda), že všechny moje nákupy refurbed předměty byly skvělé! To platí pro ASUS mini mezičasů, že jsem zakoupila od Geeks. Jen moje 2 centy. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jeden renovovány položky není vždy něco nahradí, nebo atleast, že ne vše bylo zcela vinen, některé části by mohly být nahrazeny, zatímco ostatní by jen opravovali a opravovali části jsou mnohem větší pravděpodobností nepodaří opět brzy, než u nových dílů.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Most 'renovovány' položky jsou skutečně jen položky, které byly DOA. Dostanou posláni zpět do továrny a jsou opraveny tak dobrý, jako nové, ale původní kupující dostane právě dostal nový laptop pro časové omezení. Ostatní refurbs jsou například otevřít krabice, nechtěné přiznání atd. atd. atd. Řekl bych, že refurb nebyl větší pravděpodobnost, že skutečně selhat než zbrusu nový - s výjimkou nemusíte mít původní záruka.
|
| |||
| |||
| Přejít na eee 901 nebo lepší. Atom procesor, obrovská výdrž baterie!
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Chyba na pevný disk Bootup - "Disk Error" "Stiskněte libovolnou klávesu pro restart" | ashaiba | Obecné Hardware Chat | 6 | 13. Březen 2009 15:56 |
| Bude "Office 95" práce s "Windows XP"? | Raynhawk | Office & Aplikace | 4 | 23. února 2009 17:01 |
| "Compenent" MSINET.OCX "nebo jeho závislosti, které nejsou řádně registrována: af | ashprice01 | Obecné Software Chat | 1 | 19. listopadu 2008 08:01 |
| Nelze dát "ENABLE" fungovat "na" v BIOSu ref CD / DVD. | ashmehta | Notebooky, Mobily a PDA | 8 | 17. června 2008 02:56 |
| Laptop nezačínáme nahoru, "syntaxi" nebo "chyba disku". | aechain | Operační systémy Windows | 5 | 24. ledna 2008 15:45 |
| Thread Nástroje | |
| |