![]() |
|
| |||
| |||
| http://www.amazon.com/Asus-Mobile-In.../dp/B000Y33CVM έχει δοκιμάσει κανείς αυτά; δεν υπάρχει φορητό φόρουμ εδώ; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| All I δεν είναι ... ότι ήταν η πρώτη που γίνεται! το δεύτερο είναι εκείνο που λένε είναι το καλύτερο! και συμφωνώ αξίζει να υπάρχει πολύ χρήμα!
|
| |||
| |||
| έχετε αυτό; όταν είναι η δεύτερη που προέκυψαν; |
|
| |||
| |||
| http://www.geeks.com/details.asp?inv...-WHT-R&cpc=SCH Είναι $ 244 σε Geeks και μπορώ να εγγυηθώ ότι είναι που αξίζει τα χρήματα. Αγόρασα 2 για τα κορίτσια μου σε ροζ χρώμα. Webcam, ασύρματη και μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Δεν γενικά των XP ώστε να εκτελούνται σε ένα αξιοπρεπές κλιπ. Μην πάρετε την έκδοση XP που είναι πολύ αργή. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Υπήρχε ένα laptop φόρουμ, αλλά ήταν λογικό να τεθεί μόνο στο υλικό με υλικό, το laptop ή desktop.
| |||
| |||
| Νόμιζα ότι οι κατασκευαστές γενικά παρέλειψε να αντικαταστήσει ή ελλείψει compontents με την καλύτερη συνιστώσα. Με όλα αυτά που έχω βρεί (ίσως λίγο τύχη) ότι όλες μου οι αγορές refurbed είδη αυτά έχουν μεγάλη! Αυτό ισχύει και για το ASUS mini γύρων που αγοράζονται από Geeks. Just my 2 cents. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ένα ανακαινισμένο σημείο δεν έχουν πάντα κάτι το αντικαθιστά, ή atleast όλα όσα δεν ήταν πλήρως σε σφάλμα, κάποια τμήματα μπορεί να αντικατασταθεί, ενώ άλλοι απλώς να επιδιορθωθεί, και επισκευάζονται τα μέρη είναι πολύ πιο πιθανό να αποτύχει και πάλι σύντομα από νέα τμήματα.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Τα περισσότερα "refurbished" στοιχεία είναι πράγματι μόνο σημεία που είχαν DOA. Θα λάβετε αποστέλλεται πίσω στο εργοστάσιο και έχουν επισκευαστεί το καλό ως νέα, αλλά το αρχικό αγοραστή γίνεται μόνο μια φορά για το νέο φορητό υπολογιστή τους. Άλλα refurbs είναι ανοικτές θέσεις για παράδειγμα, τα ανεπιθύμητα επιστροφές κλπ κλπ κλπ. Θα έλεγα ότι ένα refurb δεν ήταν πιθανότερο να αποτύχουν στην πραγματικότητα από ένα ολοκαίνουργιο μία - εκτός από εσάς μπορεί να μην έχει την αρχική εγγύηση.
|
| |||
| |||
| Πήγαινε για το eee 901 ή καλύτερο. Atom επεξεργαστή, HUGE διάρκεια ζωής της μπαταρίας!
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Σφάλμα εκκίνησης για Σκληρό Δίσκο - "Disk Error" "Πιέστε οποιοδήποτε πλήκτρο για επανεκκίνηση" | ashaiba | Γενική Συζήτηση Hardware | 6 | 13 Μαρ 2009 15:56 |
| Θα "Office 95" με το έργο "Windows XP"; | Raynhawk | Office Suites & Εφαρμογές | 4 | 23 Φεβ 2009 17:01 |
| "Compenent" MSINET.OCX "ή από τις εξαρτήσεις που δεν καταχωρηθεί σωστά: af | ashprice01 | Γενικά Λογισμικό Chat | 1 | 19 Νοε 2008 08:01 |
| Δεν μπορεί να "επιτρέψει" λειτουργία "την" στο Bios αναφ. CD / DVD. | ashmehta | Laptops, Κινητά & PDA | 8 | 17 Ιουν 2008 02:56 |
| Laptop δεν εκκίνηση, "σύνταξη" ή "λάθος δίσκο". | aechain | Λειτουργικά συστήματα Windows | 5 | 24 Ιαν 2008 15:45 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |