![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| http://www.amazon.com/Asus-Mobile-In.../dp/B000Y33CVM ima itko pokušao ovo? postoji nijedan laptop forum ovdje? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| sve je ... ja ne onaj prvi je napravio! drugi je jedna kažu je najbolji! i slažem se oni su vrijedan postoji previše novaca!
|
| |||
| |||
| imate to? kad je drugi izlazili? |
|
| |||
| |||
| http://www.geeks.com/details.asp?inv...-WHT-R&cpc=SCH Oni su 244 $ na GEEKS i mogu posvjedočiti da su kvalitetno vrijedan novac. Ja kupila 2 za moje djevojčice u ružičastoj. Webcam, bežičnih i velikih baterija život. Ne dometnut od XP pa su pokrenuti na pristojan isječak. Ne dobivate XP verziji su prespor. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Došlo je do laptopa forum ali to je osjećaj da se samo stavi u hardveru s hardver, laptop ili desktop.
| |||
| |||
| Mislila sam da proizvođači općenito zamijeniti ili nije u nedostatku boljeg compontents s komponentu. Uz to, rekao je da sam pronašao (možda samo sreća) da su svi moji Nabavke refurbed stavke su izvrsno! To vrijedi i za ASUS mini krugova koje sam kupio od GEEKS. Samo moja 2 centa. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| refurbished jedan predmet ne moraju uvijek nešto zamjenjuje, atleast ili ne sve što je u cijelosti mana, neki dijelovi mogu biti zamijenjeni, a drugi bi samo biti sanirana, a popravljeni dijelovi su puno više vjerojatno da će uspjeti ponovno uskoro od novih dijelova.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Most "refurbished" stavke su zapravo samo stavke koje su bile DOA. Oni se šalje natrag u tvornicu i popravka kao što su dobri, kao nova, ali samo originalne kupac dobiva novi laptop s obzirom na vremenska ograničenja. Ostali refurbs su za primjer otvorene kutije, neľeljenih vraća itd itd itd. Rekao bih da je više ne refurb je vjerojatno da će uspjeti nego zapravo potpuno novo - osim vas ne svibanj imati originalni garantni.
|
| |||
| |||
| Idi na eee 901 ili bolje. Atom procesor, ogromna baterija život!
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Greška harddrive na Bootup - "Disk Error" "Pritisnite bilo koju tipku da biste ponovo" | ashaiba | General Hardware Chat | 6 | 13. ožujak 2009 15:56 |
| Će "Office 95" raditi s "Windows XP"? | Raynhawk | Office & Applications | 4 | 23. veljača 2009 17:01 |
| "Compenent" MSINET.OCX "ili njegovih zavisnosti nije ispravno registrirana: af | ashprice01 | Općenito Software Chat | 1 | 19. studeni 2008 08:01 |
| Ne može se staviti "Enable" funkcija "na" u Bios ref CD / DVD. | ashmehta | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 8 | 17. lipnja 2008 02:56 |
| Laptop ne pokretanje "sintaksu" ili "disk error". | aechain | Windows Operating Systems | 5 | 24 siječanj 2008 15:45 |
| Thread Tools | |
| |