![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| http://www.amazon.com/Asus-Mobile-In.../dp/B000Y33CVM próbált már valaki ezeket? nem látható a laptop fórum itt? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| minden én nem is ... , hogy az egyik volt az első sor! a második az, aki azt mondják, ez a legjobb! és egyetértek azokat érdemes ott pénzt is!
|
| |||
| |||
| Önnél is?, amikor a második coming out? |
|
| |||
| |||
| http://www.geeks.com/details.asp?inv...-WHT-R&cpc=SCH Ezek a 244 $-on Geeks, és én is megerősít, hogy megéri a pénzt. Vettem az én 2 lányoknak rózsaszín. Webkamera, vezeték nélküli és hosszú akkumulátor élettartamát. Költségek nélkül az XP így fut egy tisztességes klipet. Nem értem a XP változat ezek túlságosan lassú. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Volt egy laptop fórum, de logikus, hogy csak tesz a hardverrel együtt hardver, laptop vagy asztali.
| |||
| |||
| Azt hittem, hogy a gyártók általában nem helyettesítheti, illetve ennek hiányában compontents egy jobb komponenst. Azzal, hogy azt mondta találtam (talán csak szerencse), hogy az én vásárolt refurbed tételt nagy! Ez igaz az ASUS mini kör, hogy én vásárolt Geeks. Just my 2 cent. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| felújított pont nem mindig valami helyett, vagy atleast nem minden volt teljesen vétkes egy része lehet váltani, míg mások éppen csak javítható, és javított részek sokkal valószínűbb, hogy nem, hamarosan, mint az új részeket.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
A legtöbb "felújított" elemek valóban csak elemek voltak DOA. Kapnak visszaküldik a gyárba, és javítani, mint új korában, de az eredeti vásárló csak kap egy új laptopot adott az idő rövidsége. Egyéb refurbs van például a nyitott láda, a nem kívánt visszatér stb stb stb Azt mondanám, hogy egy Refurbished nem volt nagyobb a valószínűsége, hogy valójában nem, mint egy teljesen újat - kivéve, ha esetleg nem az eredeti garancia.
|
| |||
| |||
| Irány az eee 901 vagy annál jobb. Atom processzor, HATALMAS akkumulátor élettartamát!
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |