![]() |
|
| |||
| |||
| http://www.amazon.com/Asus-Mobile-In.../dp/B000Y33CVM מישהו ניסה אותם? אין כאן פורום הנייד? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כל מה שאני לא הוא ... זה היה אחד הראשונים אחד עשה! השנייה היא שהם אומרים הוא אחד הטובים ביותר! ואני מסכים הם שם שווה יותר מדי כסף!
|
| |||
| |||
| יש לך את זה? את השני כאשר הוא יוצא אחד? |
|
| |||
| |||
| http://www.geeks.com/details.asp?inv...-WHT-R&cpc=SCH הם $ 244 ב Geeks ואני יכול להעיד כי הם גם שווה את הכסף. קניתי 2 עבור הבנות שלי בוורוד. Webcam, אלחוט מעולה חיי הסוללה. לא יותר של XP, כך הן פועלות על קליפ הגון. אין לקבל את גירסת XP הם איטיים מדי. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אירעה הנייד פורום אבל זה גרם לחוש את שימי עם החומרה חומרה, הנייד או השולחני.
| |||
| |||
| חשבתי כי היצרנים או נכשל, בדרך כלל, להחליף אי compontents עם רכיב טוב יותר. עם זה נאמר מצאתי (אולי רק מזל), כי כל רכישה של פריטים refurbed היה נהדר! זה הולך על ASUS מיני laps שאני שנרכשו מ Geeks. רק 2 סנטים שלי. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| א refurbished הפריט לא תמיד יש משהו מחליף, atleast או לא, כל זה היה מלא ב אשם, שחלקים מסוימים עשוי להיות מוחלף, בעוד אחרים פשוט היה להיות תיקון, תיקון ו חלקי הם הרבה יותר מאשר להיכשל שוב בקרוב חלקים חדשים.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
רוב 'refurbished' פריטים אלו ממש רק פריטים שהיו DOA. הם נשלחו חזרה למפעל והם לתיקון טוב כמו חדש, אלא רק קונה את המקורי יקבל נתון חדש עבור הנייד זמנים. אחר refurbs הם לדוגמה לפתוח תיבות, לא רצויות מחזירה וכו 'וכו' וכו 'הייתי אומר כי refurb לא היה סביר יותר מאשר להיכשל למעשה מותג חדש - אלא ייתכן שאין לך את האחריות המקורית.
|
| |||
| |||
| לכו על ה Eee 901 ומעלה. מעבד האטום, חיי הסוללה ענק!
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| שגיאה Harddrive האתחול ב - "שגיאת דיסק" "הקש על מקש כלשהו כדי להפעיל מחדש" | ashaiba | כללי חומרה צ 'אט | 6 | 13 מרץ 2009 15:56 |
| האם "Office 95" עם עובד "ב-Windows XP"? | Raynhawk | חבילות Office & Applications | 4 | 23 פבר 2009 17:01 |
| "Compenent" MSINET.OCX "או של תלות לא רשומים כהלכה: AF | ashprice01 | כללי תוכנות צ 'אט | 1 | 19th נובמבר 2008 08:01 |
| לא ניתן לשים "אפשר" פונקציה "על" ב-BIOS REF CD / DVD. | ashmehta | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 8 | -17 יוני 2008 02:56 |
| לא הפעלת את המחשב הנישא, "תחביר" או "שגיאת דיסק". | aechain | מערכות ההפעלה Windows | 5 | 24 ינואר 2008 15:45 |
| שרשרת כלים | |
| |