![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| http://www.amazon.com/Asus-Mobile-In.../dp/B000Y33CVM Ar kas nors bandė tai? Ar ne nešiojamas forumas čia? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Viskas, ką aš ne taip ... kad vienas buvo pagamintas pirmasis! Antrasis yra viena sako yra geriausia! ir sutinku jie yra verti ten pinigų irgi!
|
| |||
| |||
| Jums tai? kai yra antra pagal vieną išeina? |
|
| |||
| |||
| http://www.geeks.com/details.asp?inv...-WHT-R&cpc=SCH Jie yra $ 244 per Geeks ir galiu garantuoti, kad jie yra verta pinigus. Aš nusipirkau 2 mano mergaites rausva. Kamera, bevielio ryšio ir didelis baterija. Ne XP pridėtines kad jie paleisti į padorų įrašą. Don't get XP jie yra per lėtas. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Įvyko nešiojamas forumas, bet ji turėjo prasmę, kad tiesiog įdėti techninės įrangos, aparatūros, kompiuterio ar nešiojamojo kompiuterio.
| |||
| |||
| Maniau, kad gamintojai iš esmės pakeisti nepavyko arba jei compontents su geriau komponentas. Su Beje aš rasiu (o gal tiesiog sėkmės), kad visi mano pirkimai refurbed straipsniai buvo puikus! Tai galima pasakyti ir apie Asus Mini ratų, kad aš nupirkti iš Geeks. Just my 2 cents. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Remontuoti elementą ne visada turi ką nors pakeičia, Or atleast ne viskas, kas buvo visiškai nekaltas, kai kurios jo dalys gali būti keičiama, o kiti tiesiog būti taisomi, ir, suremontuota dalis yra daug didesnė tikimybė, kad nesugeba dar greičiau nei naujos dalys.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Dauguma "refurbished" elementai yra iš tikrųjų tik daiktai, kurie buvo DOA. Jie gauna siunčia atgal į gamyklą ir remontuojami kaip naujas, o originalas pirkėjas gauna tik atsižvelgiant į naujas nešiojamas dėl laiko trūkumo. Kiti refurbs yra, pavyzdžiui, atviros dėžės, nepageidaujamu grįžta tt ir tt ir tt Aš sakyčiau, kad refurb nebuvo didesnė tikimybė, kad tikrai nepavyks nei viena visiškai nauja - išskyrus tave, negali būti originalus garantija.
|
| |||
| |||
| Peršokti į Eee 901 arba didesnis. "Atom" procesorius, huge baterija!
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| HARDDRIVE Klaida Bootup - "Klaida diske" "Paspauskite bet kurį klavišą, kad paleisti" | ashaiba | General Hardware Chat | 6 | Kovas 13, 2009 15:56 |
| Bus "Office 95" bendradarbiaus su "Windows XP"? | Raynhawk | Office Suites & Applications | 4 | 23 vasaris 2009 17:01 |
| "Compenent" MSINET.OCX "arba jo priklausomybės nėra tinkamai registruotas: af | ashprice01 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | Lapkritis 19, 2008 08:01 |
| Nepavyko įdėti "Enable" funkciją "įjungti" BIOS Nuoroda CD / DVD. | ashmehta | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 8 | Birželis 17, 2008 02:56 |
| Laptop ne pradedančioms "sintaksė" arba "disko klaida". | aechain | Windows "operacinės sistemos | 5 | 24 sausis 2008 15:45 |
| Temos įrankiai | |
| |