![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| http://www.amazon.com/Asus-Mobile-In.../dp/B000Y33CVM ma ktoś próbował te? laptopa nie ma tutaj forum? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| wszystkich i nie jest ... że jeden był pierwszym wykonane! drugi jest mówia jest najlepszy! i zgadzam się Warto tam są pieniądze!
|
| |||
| |||
| masz to? kiedy drugi coming out? |
|
| |||
| |||
| http://www.geeks.com/details.asp?inv...-WHT-R&cpc=SCH Są to 244 dolarów na Geeks i mogę ręczyć, że są one również warte pieniędzy. Kupiłem 2 dla moich dziewczynek w kolorze różowym. Kamera, bezprzewodowe i wielką żywotność baterii. Nr obciążania XP, żeby uruchomić na godnej wideo. Nie uzyskać wersję XP są zbyt powolne. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie było laptopa forum, ale to miało sens tylko umieścić sprzętu ze sprzętem, laptop lub desktop.
| |||
| |||
| Myślałam, że producenci z reguły nie zastępują ani nie compontents z lepszej części. Mając na uwadze powyższe, że mam znaleźć (a może po prostu szczęścia), że wszystkie moje zakupy refurbed przedmioty zostały great! Jest to dla ASUS mini okrążeń, że zakupione od geeks. Just my 2 cents. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jeden odnowiony element nie zawsze mają coś zastępuje lub atleast, że nie wszystko było w pełni winy, niektóre elementy mogą być zastąpione, a inni to po prostu być naprawiony, i naprawy części są znacznie bardziej prawdopodobne niż nie ponownie wkrótce nowe części.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
Większość "refurbished" elementy są rzeczywiście tylko przedmioty, które zostały DOA. Get one odesłane do fabryki i naprawiane są tak dobre jak nowe, ale oryginał otrzymuje nabywca tylko danego nowego laptopa dla ograniczenia czasowe. Inne refurbs są na przykład otworzyć pola, niechcianych wraca itd. itd. Chciałbym powiedzieć, że refurb nie było bardziej prawdopodobne niż rzeczywiście nie zupełnie nowe - z wyjątkiem być może nie mieć oryginalną gwarancję.
|
| |||
| |||
| Przejdź do eee 901 lub lepszy. Atom procesor HUGE baterii!
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |