![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| http://www.amazon.com/Asus-Mobile-In.../dp/B000Y33CVM má niekto pokúsil tieto? neexistuje žiadny notebook forum tu? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja nie, je ... , Že jeden bol prvý, kto sa! Druhý je ten, hovoria, že je najlepší! a ja súhlasím že sa vyplatí peniaze tam taky!
|
| |||
| |||
| Máte to?, Keď je druhý coming out? |
|
| |||
| |||
| http://www.geeks.com/details.asp?inv...-WHT-R&cpc=SCH Sú 244 dolár na mágov a môžem zaručiť, že sa oplatí peniaze. Kúpil som 2 pre moje holky v ružovom. Webcam, bezdrôtové a skvelá životnosť batérie. Č réžii XP, tak beží na slušný klip. Nedostanú XP, ktoré sú príliš pomalé. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tam bol laptop fóra, ale to dávalo zmysel len dať hardware hardware, notebook alebo desktop.
| |||
| |||
| Myslel som, že výrobcovia vo všeobecnosti nahradiť nedokázal, alebo ak nie je compontents s lepšej časti. S tým bolo povedané som našiel (možno len šťastie), že všetky moje nákupy refurbed položky boli skvelé! To platí pre ASUS mini kolies, ktoré som kúpil od mágov. Just my 2 cents. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| zrekonštruovaná položka nie je vždy niečo nahradí, alebo aspoň nie všetko, čo bolo úplne na vine môže byť nahradený niektorých častí, zatiaľ čo ostatné by len opraviť a opravené časti sú oveľa pravdepodobnejšie, že neúspech je skoro, ako u nových dielov.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
Väčšina 'zrekonštruovaná' položky sú vlastne len položky, ktoré boli DOA. Dostanú poslaní späť do továrne a sú opravené tak dobré, ako nové, ale pôvodný kupujúci dostane práve dostal nový notebook pre časovej tiesne. Ostatné refurbs sú napríklad otvorení škatule, nechcené priznanie atď atď atď Povedal by som, že refurb nebolo skôr zlyhať ako v skutočnosti celkom nový - s výnimkou nemusíte mať pôvodnú záruky.
|
| |||
| |||
| Choď na eee 901 alebo lepšia. Atom procesor, obrovská výdrž batérie!
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Chyba na pevný disk bootup - "Disk Error" "Stlačte kláves pre restart" | ashaiba | Všeobecné Hardware Chat | 6 | 13. Marec 2009 15:56 |
| Bude "Office 95" práca s "Windows XP"? | Raynhawk | Office & Aplikácie | 4 | 23. februára 2009 17:01 |
| "Compenent" MSINET.OCX "alebo jeho závislosti, ktoré nie sú riadne zaregistrované: af | ashprice01 | Všeobecné Software Chat | 1 | 19. novembra 2008 08:01 |
| Nemožno dať "ENABLE" fungovať "na" v BIOSu ref CD / DVD. | ashmehta | Notebooky, Mobily a PDA | 8 | 17. júna 2008 02:56 |
| Laptop nezačíname hore, "syntax" alebo "chyba disku". | aechain | Operačné systémy Windows | 5 | 24. januára 2008 15:45 |
| Thread Tools | |
| |