![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| хттп://ууу.амазон.цом/Асус-Мобиле-Ин.../дп/Б000Ы33ЦВМ има ико покушао ово? постоји ниједан лаптоп форум овде? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| све је ... ја не онај први је направљен! други је једна кажу је најбољи! и слажем се они су вредан постоји превише новаца!
|
| |||
| |||
| имате то? кад је други излазили? |
|
| |||
| |||
| хттп://ууу.геекс.цом/детаилс.асп?инв...-УХТ-Р&цпц=СЦХ Они су 244 $ на ГЕЕКС и могу посвједочити да су извор вредност новац. Ја купила 2 за моје девојчице у ружичастој. УЕБЦАМ, бежичних и великих батерија живот. Не дометнут од КСП па су покренути на пристојан клип. Не добијате КСП верзији су преспоро. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дошло је до лаптоп форум али то је осећај да се само стави у хардверу са хардвер, лаптоп или десктоп.
| |||
| |||
| Мислила сам да произвођачи уопште заменити или није у недостатку бољег цомпонтентс с компоненту. Уз то, рекао је да сам пронашао (можда само срећа) да су сви моји Набавке рефурбед ставке су изврсно! То важи и за Асус мини кругова које сам купио од ГЕЕКС. Само моја 2 цента. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| рефурбисхед један предмет не морају увек нешто замењује, атлеаст или не све што је у потпуности мана, неки делови могу бити замењени, а други би само бити Санирани, а поправљени делови су много више вероватно да ће успети да поново ускоро од нових делова.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
Мост "рефурбисхед" ставке су заправо само ставке које су биле ДОА. Они се шаље назад у фабрику и поправке као што су добри, као нова, али само оригиналне купац добија нови лаптоп с обзиром на временска ограничења. Остали рефурбс су за пример отворене кутије, нел̌ељених враћа итд итд итд Рекао бих да је више не рефурб је вероватно да ће успети него заправо потпуно ново - осим вас не мај имати оригинални гарантни.
|
| |||
| |||
| Иди на еее 901 или боље. Атом процесор, огромна батерија живот!
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |